Annons

Annons

Lady Gaga: ”Jag skulle hellre dö än att avbryta en konsert”
Annons


Lady Gaga kollapsade på scen under en konsert på Nya Zeeland.

Lady Gaga skulle hellre dö än att avbryta ett uppträdande.

Världsstjärnan är just nu ute på sin världsturné The Monster Ball Tour och har de senaste veckorna rest mellan USA, England, Australien och Nya Zeeland.

När den 23-åriga artisten nyligen uppträdde i Auckland på Nya Zeeland blev det tydligt att turnerandet tagit hårt på henne. Under kvällens sista låt, ”Bad Romance”, klarade knappt sångerskan att stå upp.

– Jag var så jetlaggad. Jag svimmade tre gånger den kvällen men jag höll mig ändå kvar på scen. Jag dör hellre än att avbryta ett uppträdande bara för att jag håller på att svimma, sa Lady Gaga efter händelsen.

Det är inte första gången sångerskan har svimmat på scen. I januari i år blev hon tvungen att ställa in flera konserter på grund av utmattning och enligt vänner till sångerskan är hon på gränsen till en kollaps.

– Hon är verkligen på gränsen. Hon är ju inte mer än människa, säger en nära vän till sångerskan till People.

Läs även: Lady Gaga lever i celibat

Vänner till Lady Gaga fruktar att stjärnan ska kollapsa.

Av: Malin Ny Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar