Annons

Annons

Laila och Niclas ringar, hit eller miss?
Annons


Niclas Wahlgren och Laila Bagge på tevepriset "Kristallen" 2009.

Niclas Wahlgren och Laila Bagge på tevepriset "Kristallen" 2009.

I lördags (6/3) gifte sig Laila Bagge, 37, och Niclas Wahlgren, 44, i Jakobskyrkan i Stockholm. Bröllopet har varit flitigt omskrivet i pressen, inte minst för att stora delar av Niclas familj inte kunde närvara vid vigseln. Lillasyster Pernilla Wahlgren, 42, uppträdde i ”Andra chansen” i Örebro (där hon också vann och gick vidare till den stora finalen av Melodifestivalen), lillebror Linus Wahlgren, 33, spelade i pjäsen ”Liket som visste för mycket” i Sundsvall och pappa Hans Wahlgren stod på Maximteaterns scen i komedin ”Bruden som visste för lite”.

Bland de gäster som närvarade syntes dock bland andra Niclas mamma Christina Schollin, Lailas ex Anders Bagge och tjejerna i popgruppen Play från ”Made in Sweden”. Peter Jihde och Joakim Geigert var toastmasters.

Laila Bagge lämnar bröllopet i taxi kl 3:30 på natten.

Laila Bagge lämnar bröllopet i taxi kl 3:30 på natten.

Lailas klänning med korsettsnörning, nitar och svarta detaljer var specialdesignad av Stefan Wåhlberg från ”Let’s Dance”.

Ringarna kommer från Bröllopschansen.se/BA Juveler och har designats av juveldesigner Leif Klatzkow och guldsmed Chris Rung. Värdet är ca 200 000 kr tillsammans, och enligt säkra källor har de – tvärtemot vad många tror – faktiskt betalat dem själva! Fast 10% rabatt fick de.

Lailas ring är inspirerad av en flod och ett vattenfall och har därför fått namnet ”Pink River”. Ringen är tillverkad av vitt guld och ca 87 diamanter på sammanlagt 1,8 karat, varav hälften är naturligt rosa. Det rosa temat går också igen i Niclas ring som även den är i vitt guld med en rosa diamant och sex vita på sammanlagt 0,20 karat.

Vad tycker du om Laila och Niclas ringar?

Se resultat

Loading ... Loading ...
Lailas ring till vänster och Niclas ring till höger.

Lailas ring till vänster och Niclas ring till höger.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
11 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar