Annons

Annons

Lauren Conrad lanserar kollektion för Kohl’s
Annons


Lauren Conrad på William S. Paley Television festival igår.

Det är bara en månad sedan som Lauren Conrad från ”The Hills” berättade på sin blogg att hon skulle ta en paus från sin klädlinje Lauren Conrad Collection.

– Jag har bestämt mig för att ta en paus i ett par säsonger. Jag har lärt mig så mycket under det senaste året och jag vill applicera det på min klädkollektion. Jag vill också göra några ändringar i produktionen så att jag kan sänka priset, skrev hon då.

Ändringarna kom fortare än väntat för nu rapporterar Usmagazine.com att hon lanserar en budgetkollektion under namnet LC Lauren Conrad för den amerikanska kedjan Kohl’s. Kollektionen kommer att vara betydligt billigare än Laurens tidigare klädkollektioner, priset kommer att ligga mellan 170 och 530 kronor.

– Jag ville göra kläderna tillgängliga för mina fans som är de som har gjort detta möjligt från början, sa Lauren till Usmagazine.com.

Kollektionen kommer ut i Kohl’s butiker i oktober, de levererar inte till Sverige än men ni som har vägarna förbi USA i höst får passa på!

Lauren var söt i en gul klänning.

Av: Emilie Hermansson Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar