Annons

Annons

Leighton Meester om sitt galna festande, Blake och kärleken
Annons


Leighton Meester på premiären av "Country Strong".

Leighton Meester på premiären av "Country Strong".

”Gossip Girl”-stjärnan Leighton Meester, aktuell just nu i filmen ”Country strong”, strippar ner till underkläder och talar ut om sitt galna partyliv, kärleken och rivaliteten med kollegan Blake Lively i tidningen Allures januarinummer.

Om sitt förflutna på Los Angeles nattklubbsscen säger hon:

– Vi hade gaaaalna fester, vi hade DJs, band, en isrodel. En av mina rumskompisar brände av sin lugg i ugnen när hon skulle tända en cigarett… Jag menar, att dricka är en sak – att dricka för mycket en annan. Och droger är något jag inte tolererar alls. Du skulle bli överraskad över hur många som tar dem. Om du går och lever nattklubbliv, så är det det folk gör, säger hon.

Om det påstådda bråket mellan henne och ”Gossip Girl”-kollegan Blake Lively:

– Det är olyckligt när tjejer ställs mot varandra, som i ”Sex and the City”. Folk säger: ”De är avundsjuka på varandra.” Kom igen! De är alla rika, framgångsrika, fantastiska skådespelerskor.

Och om kärleken:

– Det är underbart att vara kär. Och det är definitivt underbart att mysa och ha sex och att spendera livet med någon. Men det är ok om du inte har hittat honom när du är 24. Du kan hitta honom längre fram.

Läs även: När är Leighton Meester chicast? Rösta!

Leighton Meester.

Av: Malin Ny Foto: Stella Pictures Källa: Popsugar


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar