Annons

Annons

Lena Jolton: ”Min dotter får inte äta pizza”
Annons


Lena trivdes på Grand Hôtel.

När Lena Jolton, 54, från ”Svenska Hollywoodfruar” var i Sverige nyligen passade CHIC på att träffa henne på Grand Hôtel i Stockholm.

Hur är det att vara svensk i Hollywood?
– Det är precis som att jag har landat från en annan planet fast på ett positivt sätt. Det är något med Sverige, det är friskt och härligt och folk frågar ”är Sverige så som vi tror? Men de har givetvis hört om de höga skatterna. Men jag brukar säga att det är värt det, du har liksom allting med skolor och sjukvård, man får vad man betalar för om man säger så.

Hur ser en vanlig dag ut för dig?
– Jag har aldrig en vanlig dag, everyday is special. Jag börjar alltid med superfood, det är en naturlig drink som ser ut som gräs. Sedan gör jag lunch till dottern, det har jag alltid gjort. Hon äter så jäkla nyttigt, det går inte att äta skolmaten med pizza och allt vad de får där. Efter det gör jag yoga eller går och tränar. Jag bor i ett jätteläckert hus i Beverly Hills och vi har privatgym,  spa och pool. Sedan beror det på vad som står på schemat; välgörenhet, lunch eller shopping.

Vill du gifta dig igen?
– Jag vill absolut gifta mig när den rätta mannen kommer. Men jag är inte panikslagen för jag tycker mycket om mig själv. Jag har ett så roligt och spännande liv. Utan en man kan jag ge mer tid till min dotter och mig själv.

Vad skulle du göra om du inte levde det här livet?
– Vi får väl se vad nästa liv blir. This is not it, det finns fler liv. Jag hoppas att jag blir en människa men man vet inte, det kan bli katt eller hund också.

Läs en längre intervju med Lena i CHIC nr 8, i butik 8–21 april.

Läs även: Hollywoodfruarna: ”Vi älskar CHIC!”

"CHIC är en av mina favorittidningar", säger Lena.

Av: Emilie Cederquist Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar