Annons

Annons

Lily Allen har fått missfall, igen
Annons


Sångerskan Lily Allen har fått missfall.

Sångerskan Lily Allen har fått missfall.

Lily Allen har fått missfall. Den 25-åriga sångerskan, som var var sex månader gravid med en pojke, kördes i ilfart till sjukhus med magsmärtor i torsdags (28/10), men barnets liv gick inte att rädda. Hennes talesperson säger:

– Det är med stor sorg som vi måste bekräfta att Lily Allen och Sam Cooper har förlorat sitt barn. Paret ber att deras privatliv respekteras och att de blir lämnade ifred i denna svåra tid. Inga ytterligare kommentarer kommer att lämnas.

Lily Allen vilar i sin pojkvän Sam Coopers knä den 25 februari 2010.

Lily Allen vilar i sin pojkvän Sam Coopers knä den 25 februari 2010.

Det är inte första gången Lily drabbas av missfall. Hon väntade även barn med sitt ex Ed Simmons 2007, och att förlora det var det värsta hon varit med om. Hon berättade förra året:

– Jag började inte bearbeta sorgen förrän barnets egentligen födelsedatum, men då drabbade det mig lika hårt som ett hus rasar. Veckan innan jag kulle ha fött barnet ville jag egentligen inte göra något annat än prata om  det, men jag kände samtidigt att jag inte kunde. Jag jobbade non-stop och tankarna snurrade i mitt huvud. Jag blir fortfarande ledsen när jag tänker på det. Det finns alltid där, och det förändrade mycket.

Läs även: Lily Allen: ”Jag känner mig som en elefant!”

Lily Allen på visningen av Chanel, S/S 2010, den 5 oktober 2010.

Lily Allen på visningen av Chanel, S/S 2010, den 5 oktober 2010.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar