Annons

Annons

Lily Allen: ”Jag känner mig som en elefant!”
Annons


Lily Allen på premiären av "Tamara Drewe" i London den 6 september.

Lily Allen på premiären av "Tamara Drewe" i London den 6 september.

Den gravida sångerskan Lily Allen, 25, har tidigare kämpat med sin vikt, och är orolig att inte bli av med sina gravidkilon efter hon har fått barn. Hon berättar för tidningen Grazia:

– Jag tycker fortfarande att jag är tjock. Nu oroar jag mig för hur jag ska gå ner i vikt efter graviditeten. Jag känner mig som en elefant, men ibland har jag faktiskt dagar då jag känner mig gravidsexig och tycker att jag ser fantastisk ut.

Vänster: Lily Allen med sin syster Sarah Owen på Fashion Night Out.

Vänster: Lily Allen med sin syster Sarah Owen på Fashion Night Out.

Lily har tidigare meddelat att hon lagt sin musikkarriär på hyllan och fokuserar nu istället på, förutom på att bli mamma, sitt eget märke Lucy In Disguise. Något giftemål med pojkvännen Sam Cooper står inte heller på schemat just nu:

– Det är klart att jag vill gifta mig, men att vi ska få barn känns mycket viktigare. Tanken var att först starta upp Lucy och sedan bli gravid, men allt hände på en gång. Jag kan inte säga att det inte är skrämmande, för jag tar en stor risk. Jag väljer bort något för att fokusera på Sam, mitt barn och mitt företag, men det är så jag vill ha det.

Läs även: Karl Lagerfeld: ”Därför älskar jag Lily Allen!”

Lily Allen vilar i sin pojkvän Sam Coopers knä den 25 februari 2010.

Lily Allen vilar i sin pojkvän Sam Coopers knä den 25 februari 2010.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar