Annons

Annons

Linda Rosing: ”Jag och Peter väntar vårt första kärleksbarn!”
Annons


Linda Rosing och Peter Thelenius väntar barn!

Linda Rosing och hennes pojkvän Peter Thelenius väntar sitt första barn tillsammans, bekräftar hon nu på sin blogg:

– Jag och Peter väntar vårt första kärleksbarn som förväntas komma i slutet av 2009. Vi är överlyckliga och väldigt förväntansfulla! Givetvis har vi vetat om det här ett tag men valt att inte berätta om det förrens nu när graviditeten känns helt säker. Både jag och Peter har under ett längre tag önskat oss fler barn, och att vi skulle skaffa oss ett kärleksbarn tillsammans kändes helt självklart!

CHIC fick höra den glada nyheten redan för någon vecka sedan, men har väntat med att publicera den tills Linda känt sig redo att berätta själv.

Linda Rosing och Peter Thelenius är kära och lyckliga!

Linda bekräftade så sent som den 30 april att hon och Peter är ett par:

– Efter alla spekulationer och romansrykten kring mitt privatliv som jag hoppades på att få ha för mig själv, har jag nu efter noga övervägande bestämt mig för att berätta hur det ligger till! Jag är tillsammans med Peter Thelenius!!! Så nu kan ni sluta spekulera. Vi har varit vänner i sex år men på senare tid har vår vänskap utvecklats till ren kärlek. Jag kan med handen på hjärtat avslöja att jag aldrig varit så här kär. Det här är på rikigt och det känns enda in i själen. Peter har allt jag har sökt hos en man, han är lång, snäll, har mycket humor, bra självförtroende och världens vackraste ögon. Jag älskar dig Peter Thelenius. 

Grattis Linda, önskar CHIC!

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Lindas Rosings blogg


Annons


TAGGAR
4 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar