Annons

Annons

Linda Skugge: ”Anna Anka har en stor poäng, det är otroligt viktigt att hålla kroppen i trim”
Annons


Linda Skugge tycker till om Anna Anka.

CHIC fortsätter att fråga svenska kändiskvinnor om vad de tycker om Anna Ankas uttalanden. Sveriges skarpaste penna Linda Skugge svarar idag!

Skulle du kunna tänka dig att vara hemmafru och bli försörjd?

– Nej, aldrig då jag är den pushiga typen sommåste ha total kontroll. Däremot kan jag tänka mig att själv försörja en hel familj, plus anställda (städerska/PA/PT, m fl). Bara jag får vara bossen. Haha!

Anna Anka säger att svenska kvinnor får skylla sig själva om de blir bedragna och att det ofta beror på att kvinnor som gifter sig sunkar ner sig och inte anstränger sig för att vara attraktiva inför sina män. Vad har du för kommentar till detta?

– Hon har en stor poäng, det är otroligt viktigt att göra sig fin för sin man varje dag, även söndagar. Och hålla kroppen i trim. Håller man sig själv på topp så gör mannen samma sak. Det blir en positiv spiral. Jag chockas dagligen över hur folk ser ut. Det väller ut fett och folk klär sig i smutsiga säckar. Det är så ofräscht.

Har du några råd du skulle vilja dela med dig av till Anna, i egenskap av framgångsrik trebarnsmamma?

– Jag vill bli hennes PR-agent, vi skulle passa varandra extremt väl. Jag är grymt impad över att hon slog mitt läsarrekord på Newsmill. Jag är ju van vid att vara störst i media vad gäller antal läsare, men nu är hon större.

Läs även: Så här tycker Charlotte Perrelli om Anna Anka.

Av Charlotta Flinkenberg

Foto: Andreas Lundberg, Thomas Engström/TV3/ViasatAnnons


TAGGAR
11 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar