Annons

Annons

Lindsay Lohan har en ny flickvän!
Annons


Lindsay Lohan och Indrani sägs ha spenderat en hel del tid tillsammans.

Det verkar som att skådespelerskan Lindsay Lohan, 23, äntligen kommit över sitt minst sagt turbulenta förhållande med discjockeyn Samantha Ronson, 32. Föremålet för hennes nya förälskelse sägs vara fotografen Indrani, 36, vars riktiga namn är Julia I. Pal-Chaudhuri.

Indrani berättar för New York Post:

– Vi har spenderat en hel del tid tillsammans. Jag har aldrig haft ett förhållande med en kvinna förut, men Lindsay är någon jag finner fascinerande, underbar, extremt smart och väldigt sexig. Hon får mycket negativ uppmärksamhet i media, men hon är en stark, kreativ kvinna som kämpar hårt för att få ordning på sitt liv.

Lindsay Lohan och Indrani sägs ha spenderat en hel del tid tillsammans.

Paret har varit på flera dejter och spenderade nyligen en natt tillsammans på skådespelerskans hotell. Indranis kollega Markus Klinko tycker att de passar bra ihop:

– Lindsay och Indrani har träffats ända sedan vi plåtade henne förra hösten. Jag har sett dem hångla. Indrani har bra inverkan på Lindsay. Hon är raka motsatsen till en partypingla. Hon har gått på Princeton, älskar konst och är en riktig filantrop.

Nedan är bilder från Lindsays senaste kollektion av märket 6126, som plåtades av Markus Klinko och Indrani.

Läs även: Lindsay Lohan designar handväskor.

Lindsay Lohans kollektion 6126 fotograferad av Indrani.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar