Annons

Annons

Lindsay Lohan: ”Jag nådde botten”
Annons


Lindsay Lohan var rädd att hon skulle dö av sitt drogmissbruk.

Lindsay Lohan talar nu för första gången ut om sina drogproblem.

Den 23-åriga skådespelerskan använde alkohol och droger under 2007 för att dölja sina personliga problem. Enligt henne förvärrades situationen ytterligare när hennes pappa, Michael Lohan, talade ut i media om sin dotter.

– Det var då jag nådde botten. Jag missbrukade för mycket substanser och det var inte svaren på mina problem, säger Lindsay till The Sun.

Mixen av alkohol och droger gjorde tillslut att ”Mean Girls”-stjärnan kollapsade.

– Jag hade tappat upp ett bad och somnat på golvet och badkaret hade svämmat över. När jag vaknade var jag så skräckslagen att jag ringde min psykolog, säger hon.

Lindsay bestämde sig därefter för att lägga in sig på rehab. Sedan dess har hon hunnit med två ytterligare rehabvistelser. Nu vill hon varna andra för att hamna i samma situation.

– Jag försökte dölja mina problem med alkohol, kokain och sinnesförändrande substanser. Nu är jag i en position då jag inte behöver använda något och kan känna känslor för att jag väljer att göra det, säger Lindsay.

Läs även: Lindsay Lohan anklagad för att ha kopierat design

Lindsay Lohan har talat ut om sina drogproblem.

Av: Malin Ny Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar