Annons

Annons

Lisa Strannesten: ”Jag väljer kläder 30 min innan middagen”
Annons


Gott nytt år, önskar Lisa strannesten!

Gott nytt år, önskar Lisa strannesten!

CHIC har ställt några snabba frågor inför det nya året till våra bloggare. Hur firar de nyår, vad ser de fram emot nästa år och har de några nyårslöften? Här är vad Lisa Strannesten svarade.

Hur kommer du att fira nyår i år?
– Tillsammans med vänner på Madinat Jumeirah där vi ska äta femrättersmiddag och titta på fyrverkerierna från en rooftop bar med utiskt över Burj Al Arab. Förhoppningsvis så inkluderar det en hel del champagne!

Har du några tips för en bra nyårsfest?
– Så länge det finns massor av champagne och bra musik så brukar festen bli bra! Jag tycker inte att det finns något bättre än en stor hemmamiddag tillsammans med vänner. När jag bodde i Sverige brukade vi vara ett stort gäng som träffades hemma hos oss där vi hjälptes åt att fixa med maten under fördrinken. Alla fick ta med sig champagne och fyrverkerier. The more the merrier! Man vill ju trots allt kramas gott nytt år med dem man känner och inte med någon främling på krogen.

Hur snygg kommer du att vara på nyårsafton?
– Förbaskat snygg hoppas jag! Har dock ingen aning om vad jag ska ha på mig och kommer förmodligen inte ha det förrän 30 min innan jag ska iväg på middagen.

Vad har varit bäst med 2012?
– Att det var betydligt bättre än 2011. Jag är otroligt tacksam över alla roliga jobb jag har fått göra, alla fantastiska människor jag fått träffa och så klart att bloggen fått en ny adress med grymma grannar!

Vad ser du fram emot med 2013?
– Att få förverkliga några av de planer och drömmar jag haft i flera år både som stylist och som bloggare.

Har du något nyårslöfte?
– Att försöka få in rutiner i mitt liv både när det gäller jobb, blogg, träning, sömn, mat… Jag skulle behöva en mat- och sovklocka.

Gott nytt år, önskar Lisa Strannesten!

Gott nytt år, önskar Lisa Strannesten!

Av: Rose-Marie Söderlund


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar