Annons

Annons

Loreen till CHIC: ”Antingen är du en trendsetter eller en follower”
Annons


Loreen blir ofta jämförd med Lady Gaga.

Loreen blir ofta jämförd med Lady Gaga.

Eurovision-vinnaren Loreen är tjejen som alltid går sin egen väg, både när det gäller sin karriär och sina val av kläder. CHIC ställde några stilrelaterade frågor till Sveriges just nu mest eftertraktade artist.

Är du en modetjej?

– Jag är intresserad av konst, färg och form så ja, men mode kan vara lite jobbigt ibland också. Antingen så är du en trendsetter eller en follower. jag skulle säga att jag är en trendsetter.

Hur skulle du beskriva din stil?

– Jag gillar att blanda second hand med dyra grejer. Vi producerar och köper för mycket. Det är bra att återanvända. Men å andra sidan gillar jag märken, och då vill jag ha kvalitet, så där får det gärna kosta lite mer.

Är du noga med utseendet?

– Ja, jag är fåfäng. Jag är inte perfekt.

Jag vet att du ibland blir jämförd med Lady Gaga.

– Ja, på gott och ont. Hon är oerhört intelligent och medveten om allt hon gör. Men jag är inte här för att provocera. Jag är inte så utflippad faktiskt. Jag har tidigare fått frågan om jag skulle kunna tänka mig att bära en genomskinlig dräkt som visar allting. Om det var för en bra sak, om plaggen var snyggt och kroppen kommer fram på ett schysst sätt, så visst – jag hade gjort det!

Det förstår jag, med din kropp! Hur mycket tränar du egentligen?

– Jag lyssnar väldigt mycket på min kropp. Jag mediterar och kör ashtanga yoga och crossfit. Jag var faktiskt på ett av de mest extrema meditationscenter som finns, utanför Malmö, där du bara äter vegetarisk mat och inte får prata med någon på tio dagar. Vi matas av så mycket information och jag kände att jag behövde ta en paus från alltihop. Jag behövde rensa systemet. Hälften av gruppen var borta efter tre dagar. Själv ville jag stanna kvar efter de tio dagarna.

Spana in några av Loreens outfits i bildspelet nedan!

Läs även: Loreen om sin tuffa uppväxt: “Jag var väldigt mycket kuf”

[nggallery id=780]

Av: Caroline Snabb Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar