Annons

Annons

Loreen till CHIC: ”Jag och Måns Zelmerlöw har en jättefin relation”
Annons


Måns Zelmerlöw och Loreen på MOCCO på Dalagatan i Stockholm 2011.

Måns Zelmerlöw och Loreen på MOCCO på Dalagatan i Stockholm 2011.

Loreen fick sitt stora genombrott med låten ”My Heart Is Refusing Me” i Melodifestivalen 2011, mycket tack vare artisten Måns Zelmerlöw som hon kom i kontakt med året innan. Han insåg Loreens potential och startade ett skivbolag, Mohito Music, bara för att signa Loreen. Han fungerade även som hennes mentor förra året.

– Han kom in i studion när vi höll på och fick tokfeeling. Alla människor som får feeling för det man gör bidrar ju med något fint energimässigt. Vi har fortfarande en jättebra relation men vi jobbar inte tillsammans idag, berättar Loreen för CHIC.

Har du något förhållande idag?

– Jag har varit singel i ett och halvt år. Det finns en sida hos mig som är väldigt ödmjuk och så har jag en sida som är tokdominant. Man måste vinna min tillit, jag litar inte på folk hur som helst. Jag tror att många partners jag har haft har blivit förvånade över hur jävla dominant jag faktisk är och tycker att jag är dum i huvudet och pajad…

Vill du träffa någon?

– När jag fick filmen ”Skönheten och Odjuret” kollade jag på den fyra gånger på raken och jag fullkompligt älskar Disney-låtar. Jag kan varenda en så det finns någon del av mig som är väldigt romantisk. Egentligen är det ju så att ”I want my knight to come and save me”, haha.

Läs även: Loreen om sin tuffa uppväxt: “Jag var väldigt mycket kuf”

Måns Zelmerlöw och Loreen på MOCCO på Dalagatan i Stockholm 2011.

Måns Zelmerlöw och Loreen på MOCCO på Dalagatan i Stockholm 2011.

Av: Caroline Snabb och Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar