Annons

Annons

Lucka 23 – Oscar de la Renta
Annons


Vinn doften "Live in Love" från Oscar de la Renta!

Vinn doften "Live in Love" från Oscar de la Renta!

Idag kan du vinna den exklusiva parfymen ”Live in Love” från Oscar de la Renta. Denna otroligt vackra glasflaska är lika snygg i badrummet som den doftar ljuvligt. Vi har tio flaskor med 50 ml EdP att lotta ut.

Om doften:

En klassisk, tidlös och fulländad skönhet. Hennes entré belyses av orchidé som blandas med lysande inslag av bergamott. Med grönskande liljekonvalj, hyacint och gallbanum, börjar hennes siluett ta form likt en modern energi som strålar ut i hela hennes kropp.

Ett utsökt blomstrande hjärta med en exklusiv bukett av ädla blommor – jasmin, apelsinblomma och ros. Precis när sinnena kapitulerat, öppnas de igen av en påkostad omfamning av iris. Denna ger ytterligare en touch av rikedom på detta lager av lyx.

Hennes starka självförtroende bygger på en enkel men sofistikerad bas av ljusa trädslag i kombination med mysk, vit ambra, sandelträd och cederträd.

Värde: 595 kr/st.

Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att fylla i formuläret nedan och svara på frågan:

Hur många var de vise männen?

Tävlingen är avslutad! Rätt svar: Tre.

Grattis till: Maria Andersson i Oskarshamn, Sofie Lampinen i Mora, Sandra Popodi i Upplands Väsby, Zhao Jing i Linköping, Veronica Dahlman i Göteborg, Torbjörn Larsson i Mora, Amina Aknouche i Malmö, Ernesa Sporta i Varberg, Hanna Råman i Vittangi, Maddä Lagerstrand i Säter.

Vinn doften "Live in Love" från Oscar de la Renta!


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar