Annons

Annons

Madeleine och Jonas i otrohetsdrama
Annons


Det har tidigare rapporterats om en kris i förhållandet mellan prinsessan Madeleine och Jonas Bergström och nu uppges anledningen bakom krisen vara otrohet från Jonas sida.

I norska Se og Hør träder den 21-åriga norskan Tora Uppstrøm Berg fram och berättar om sin kärleksnatt med Jonas Bergström i Åre förra året.

– Jag hade en affär med Maddes fästman i fjol – vi var intima, säger hon.

Jonas ska ha träffat Tora utanför nattklubben ”Bygget”. Jonas uppges ha bjudit in norskan till sitt hotellrum och vittnen berättar att paret lämnade nattklubben i en taxi tillsammans.

– Vi hade en affär på ­hotellet. Han följde mig hem i taxi cirka klockan ­fyra på natten. Innan vi skiljdes åt bytte vi telefonnummer och han gav mig en kram. Han var otroligt trevlig och en gentleman under hela kvällen, säger Tora Uppstrøm Berg.

Först dagen efter förstod Tora att hon hade spenderat natten tillsammans med prinsessan Madeleines pojkvän.

– Hade jag vetat att han hade en flickvän hade jag aldrig gjort något. Jag ­tycker synd om Madeleine som har en otrogen kille och jag kan bara säga att jag är glad att drottning Silvia nu har bekräftat att bröllopet är uppskjutet, säger hon.

Efter avslöjandet väljer nu hovet att kommentera händelsen.

– Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström är fortfarande ett par och nu behöver de bli lämnade i fred, säger Nina Eldh, hovets informationschef.

Läs mer om otrohetsdramat på Svenskdam.se.

Läs även: BILDSPEL: Madeleine och Jonas har förlovat sig

Madeleine och Jonas förlovade sig den 12 juni förra året.

Av: Malin Ny Foto: Stella Pictures Källa: Svenskdam.se, Aftonbladet, Expressen Se og Hør


Annons


TAGGAR
2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar