Annons
Annons
Kändisar | Publicerad 23 april 2009, 15:00

Måns Zelmerlöw: "De är Sveriges fem snyggaste tjejer"

Måns Zelmerlöw och flickvännen Marie Serneholt.

Måns Zelmerlöw och flickvännen Marie Serneholt.

 

Måns Zelmerlöw är ena halvan av Sveriges snyggaste par och aktuell med en ny platta. I CHIC nr 9 (i butik 23 april - 6 maj) berättar han om läskiga fans och om kärleken till Marie Serneholt. Här är några frågor som inte fick plats i tidningen.

Av: Caroline Nilsson Foto: All Over Press

Är du stolt över att ha varit med i "Idol"?
– Jag tycker inte att det är någonting att skämmas för alls, jag tycker bara att man ska ha i åtanke att det finns folk som jobbar hela livet för att ta sig in i artistbranschen och "Idol" är en räkmacka in. Samtidigt är det en hård tävling med svenska folket vid makten, och även om du har varit med i "Idol" så är inte det någon garanti för att du håller. Men jag var så dålig, jag var så fruktansvärt dålig. Jag sjöng falskt och var ute och festade alldeles för mycket. Jag tyckte att allt var så grymt coolt och ville testa på allt, vara på alla klubbar och sånt. Det innebar ju också att jag inte hade repat när jag ställde mig där på fredagen och sjöng falskt. Jag hade gamnacke och fula kläder, haha.

Får du gliringar från andra artister för att du är en "Idol"-kändis?
– Artistklimatet i Sverige är väldigt snällt och det är inte så mycket armbågar alls. Inte på samma sätt som det var i "Idol", där var det ju armbågar till höger och vänster. Jag tror att "Idol" har fått en bättre stämpel med åren och nu känns det som att vi är väldigt accepterade av branschfolk.

Vem skulle du helst sjunga en duett med?
– Det hade vart jäkligt coolt att sjunga med Aretha Franklin. Och även Colbie Caillat, jag tycker hon har en så grymt skön röst. Hon gjorde en duett med Jason Mraz på hans platta som är helt magisk.

Du verkar ju vara en riktig svärmorsdröm, är du så snäll som du verkar?
Jag är snäll, absolut, och jag tror framförallt att jag är väldigt positiv. Sedan kanske jag är extra snäll när jag gör intervjuer, men jag tar inte på mig en helt annan personlighet. Jag tror att det handlar om att jag har bra kontakt med mina föräldrar och gamla kompisar, att jag har kvar allt. Det gör att jag känner mig trygg i mig själv. Sedan vet jag vad jag vill och jag tror att jag har en rätt bra bild av hur jag ska ta mig dit också.

Har du funderat på att skriva några memoarer?
– Det beror på hur länge jag får hålla på i den här branschen. Det här är ju mitt drömyrke och jag vill hålla på för all framtid. Och får jag hålla på så långe måste jag skriva memoarer, för Anna Book har ju gjort det, haha.

Har du läst dem?
– Delar, faktiskt. Det är så kul. Jag satt och hade druckit något glas vin häromveckan och gick in på Bokus och beställde Linda Rosings, Faddes och Anna Books böcker. Jag vet inte varför, jag tyckte bara att det var en så rolig grej.

Hur ser ditt liv ut om tio år?
– Jag hoppas att jag kan komma igång med någon form av eget skivbolagslabel där jag tar fram unga artister och skriver låtar åt dem. Sedan hoppas jag för egen del att jag får fortsätta göra så här mycket, både musikal och solokarriär och kanske lite mer programledarskap. Jag har bara testat på det en gång under "Lilla Melodifestivalen" och det var fruktansvärt roligt. Ett programledarskap för ett större nöjesprogram i Sverige skulle ju vara riktigt roligt. Och sedan får jag väl hoppas på att jag får skriva en bok någon gång. Jag hoppas att jag får ha kvar samma, eller kan skapa en ännu bättre, karriär i Sverige plus att jag kanske till och med har fått göra en Europaturné eller en världsturné. Och så har jag två barn, bor i Lund och är gift.

Vilka är Sveriges fem snyggaste tjejer?
Marie Serneholt såklart, ha ha. Josefin Sundström, Agnes, Eva Röse och Prinsessan Madeleine.

Annons

Caroline Sandström: "Fem saker på min önskelista"

Blogg CHICs chefredaktör Caroline Sandström listar fem saker hon vill ha just nu. Läs mer »

Bäst klädda på Oscarsgalan genom tiderna

Mode Oscarsgalan 2016 äger rum den 28 februari och redan nu är förberedelserna i full gång. Vem komme... Läs mer »

14 lyxiga presenter till henne på alla hjärtans dag

Shopping Det är inte långt kvar till alla hjärtans dag 2016, men än finns tid tid kvar att droppa hintar ... Läs mer »

Recept: Amerikanska pannkakor med blåbär

Mat & dryck God morgon, sunshine! Inled helgen med goda och enkla amerikanska pannkakor. CHIC har receptet p... Läs mer »

Annons

Fem skotrender att satsa på våren 2016

Vårmode Gör dig redo för våren 2016! Äntligen är det dags att uppdatera garderoben och investera i nya, ... Läs mer »

Därför slutar Burberry ha klassiska modevisningar

Mode I dag avslöjade Burberry sin nya förändring som de tror ska röra om i grytan inom modebranschen.... Läs mer »

Modebloggaren tjänar 72 miljoner om året - här är hennes framgångskoncept

Mode En av världens största modebloggare, The Blonde Salad, har blivit mångmiljonär med hjälp av sin ... Läs mer »

Kristen Stewart är Chanels nya ansikte utåt

Skönhet Flera gånger tidigare har Kristen Stewart frontat Chanels världstäckande kampanjer och nu har mo... Läs mer »

Fira Nutelladagen med recept på Nutellasemlor

Mat & dryck I dag är det internationella Nutelladagen, vilket vi självklart tycker ska firas (det är ju dess... Läs mer »

11 presenter till din singelvän på alla hjärtans dag

Shopping Nej, man behöver inte vara i ett förhållande för att fira alla hjärtans dag. CHIC har plockat fr... Läs mer »

Chanels klassiska nagellack utgår ur sortimentet

Skönhet I måndags lanserades Chanels nya nagellack Le Vernis Longwear Nail Colour i USA. Den nya linjen ... Läs mer »

11 snygga vårkappor från budget till lyx

Vårmode Är du på jakt efter vårens snyggaste kappa? CHIC har plockat ut 11 snygga vårkappor inför våren ... Läs mer »

Här öppnar Sveriges nya Starbucks våren 2016

Snackisar Starbucks fortsätter expandera i Sverige och nu står det klart var nästa kaffebar öppnar. Den 22... Läs mer »

8 fantastiska klänningar från Ida Sjöstedt AW16

Mode Under Fashion Week Stockholm visade Ida Sjöstedt upp sin höstkollektion för 2016. Designern, som... Läs mer »

Vårmode 2016: Shoppa säsongens viktigaste nyckelplagg

Vårmode Om du inte redan har plaggen är det dags att klicka hem dem. Våren 2016 står för dörren och tren... Läs mer »

Ben & Jerry's veganglass är här

Mat & dryck Efter påtryckningar från över 28 000 glassälskare världen över har Ben & Jerry's lanserat si... Läs mer »

Vimmel: Kändisarna på Fashion Week Stockholm

Mode Sedan i måndags har Fashion Week Stockholm pågått och Sveriges kändisar, modeprofiler och journa... Läs mer »

Olivia Palermo släpper klädkollektion till våren 2016

Vårmode Modeikonen och inspiratören Olivia Palermo har slagit sig samman med amerikanska varuhuset Nords... Läs mer »

8 nyckelplagg till hösten 2016 från Dagmar AW16

Mode Trots att våren 2016 inte ens är här är det höst- och vintermode som gäller på Fashion Week Stoc... Läs mer »

& Other stories romantiska kampanj inför alla hjärtans dag

Mode Lagom till alla hjärtans dag 2016 har & Other stories skapat en kampanj i form av en kärleks... Läs mer »