Annons
Annons
Kändisar | Publicerad 23 april 2009, 15:00

Måns Zelmerlöw: "De är Sveriges fem snyggaste tjejer"

Måns Zelmerlöw och flickvännen Marie Serneholt.

Måns Zelmerlöw och flickvännen Marie Serneholt.

 

Måns Zelmerlöw är ena halvan av Sveriges snyggaste par och aktuell med en ny platta. I CHIC nr 9 (i butik 23 april - 6 maj) berättar han om läskiga fans och om kärleken till Marie Serneholt. Här är några frågor som inte fick plats i tidningen.

Av: Caroline Nilsson Foto: All Over Press

Är du stolt över att ha varit med i "Idol"?
– Jag tycker inte att det är någonting att skämmas för alls, jag tycker bara att man ska ha i åtanke att det finns folk som jobbar hela livet för att ta sig in i artistbranschen och "Idol" är en räkmacka in. Samtidigt är det en hård tävling med svenska folket vid makten, och även om du har varit med i "Idol" så är inte det någon garanti för att du håller. Men jag var så dålig, jag var så fruktansvärt dålig. Jag sjöng falskt och var ute och festade alldeles för mycket. Jag tyckte att allt var så grymt coolt och ville testa på allt, vara på alla klubbar och sånt. Det innebar ju också att jag inte hade repat när jag ställde mig där på fredagen och sjöng falskt. Jag hade gamnacke och fula kläder, haha.

Får du gliringar från andra artister för att du är en "Idol"-kändis?
– Artistklimatet i Sverige är väldigt snällt och det är inte så mycket armbågar alls. Inte på samma sätt som det var i "Idol", där var det ju armbågar till höger och vänster. Jag tror att "Idol" har fått en bättre stämpel med åren och nu känns det som att vi är väldigt accepterade av branschfolk.

Vem skulle du helst sjunga en duett med?
– Det hade vart jäkligt coolt att sjunga med Aretha Franklin. Och även Colbie Caillat, jag tycker hon har en så grymt skön röst. Hon gjorde en duett med Jason Mraz på hans platta som är helt magisk.

Du verkar ju vara en riktig svärmorsdröm, är du så snäll som du verkar?
Jag är snäll, absolut, och jag tror framförallt att jag är väldigt positiv. Sedan kanske jag är extra snäll när jag gör intervjuer, men jag tar inte på mig en helt annan personlighet. Jag tror att det handlar om att jag har bra kontakt med mina föräldrar och gamla kompisar, att jag har kvar allt. Det gör att jag känner mig trygg i mig själv. Sedan vet jag vad jag vill och jag tror att jag har en rätt bra bild av hur jag ska ta mig dit också.

Har du funderat på att skriva några memoarer?
– Det beror på hur länge jag får hålla på i den här branschen. Det här är ju mitt drömyrke och jag vill hålla på för all framtid. Och får jag hålla på så långe måste jag skriva memoarer, för Anna Book har ju gjort det, haha.

Har du läst dem?
– Delar, faktiskt. Det är så kul. Jag satt och hade druckit något glas vin häromveckan och gick in på Bokus och beställde Linda Rosings, Faddes och Anna Books böcker. Jag vet inte varför, jag tyckte bara att det var en så rolig grej.

Hur ser ditt liv ut om tio år?
– Jag hoppas att jag kan komma igång med någon form av eget skivbolagslabel där jag tar fram unga artister och skriver låtar åt dem. Sedan hoppas jag för egen del att jag får fortsätta göra så här mycket, både musikal och solokarriär och kanske lite mer programledarskap. Jag har bara testat på det en gång under "Lilla Melodifestivalen" och det var fruktansvärt roligt. Ett programledarskap för ett större nöjesprogram i Sverige skulle ju vara riktigt roligt. Och sedan får jag väl hoppas på att jag får skriva en bok någon gång. Jag hoppas att jag får ha kvar samma, eller kan skapa en ännu bättre, karriär i Sverige plus att jag kanske till och med har fått göra en Europaturné eller en världsturné. Och så har jag två barn, bor i Lund och är gift.

Vilka är Sveriges fem snyggaste tjejer?
Marie Serneholt såklart, ha ha. Josefin Sundström, Agnes, Eva Röse och Prinsessan Madeleine.

Annons

Vilken förlovningsring passar dig bäst?

Shopping Förlovningsringen ska symbolisera ett kärleksband du och din partner har till varandra - och sjä... Läs mer »

Därför är Uggs dåligt för dina fötter

Mode Let's face it - även om Uggs inte direkt kvalar in på listan över höstens och vinterns modetrend... Läs mer »

12 modehacks som kommer förändra ditt liv

Mode Enkla lösningar på jobbiga problem är alltid välkomna. CHIC listar några av de enklaste (och mes... Läs mer »

Lista: Bästa reorna på Cyber Monday 2015

Mode Missade du storslagna readagen Black Friday i år? Lugn. Black Friday följs av nätbutikernas stor... Läs mer »

Annons

Då släpps Balmain x H&M-parfymen i butik

Skönhet Lyckades du inte köpa några plagg från Balmain x H&M? Då kan vi glädja dig med det faktum at... Läs mer »

14 glittriga klänningar till nyår

Shopping Nu är det lite drygt en månad kvar till nyår. CHIC listar 15 glittriga klänningar som passar per... Läs mer »

13 känslor du får när det är dags för klassträff

Snackisar Plötsligt dimper den ner i din inkorg - inbjudan till klassträffen. Och plötsligt kommer alla kä... Läs mer »

Kim Kardashians makeup-artist: "Så sover du bäst med smink"

Skönhet Okej, det är aldrig att rekommendera att somna med smink. Men vi alla vet att det händer mellan ... Läs mer »

14 chica byxor som ger rum för julmaten

Shopping Det är bara att inse, det blir en hel del julbord i december. Då gäller det att både vara elegan... Läs mer »

Kate Moss designar jultröja för välgörenhet

Shopping Kate Moss har tillsammans med designerkompisen Bella Freud designat en jultröja som ska säljas t... Läs mer »

11 snygga vinterskor som håller dig chic i kylan

Shopping Temperaturen kryper lägre dag för dag och det börjar bli riktigt kallt i vintermörkret. CHIC lis... Läs mer »

Handväskan som varnar när du shoppar för mycket

Mode Känns det som att du shoppar för mycket? Nu har studenter vid University of Dundee uppfunnit en ... Läs mer »

CHIC listar: Bästa reorna på Black Friday 2015

Shopping I dag är det den stora shoppingdagen Black Friday. Det amerikanska fenomenet har tagit branschen... Läs mer »

7 bevis på att din syster är den viktigaste personen i ditt liv

Snackisar Blod är tjockare än vatten, eller hur? CHIC listar sju bevis på att din syster är den viktigaste... Läs mer »

4 enkla (men effektiva!) skönhetsknep med concealer

Skönhet Allt börjar med en bra bas. Innan du applicerar din vanliga makeup - testa de här lätta knepen f... Läs mer »

Asos släpper brudkollektion - kolla in alla billiga bröllopsklänningar

Mode I vår kommer nätshoppingsajten Asos att släppa sin första brudkollektion som består av billiga b... Läs mer »

Calvin Klein släpper könsneutral doft

Snackisar Termen unisex inom parfymvärlden är sedan gammalt, men nu väljer Calvin Klein att vara först med... Läs mer »

Så mycket kostar designerväskorna i butik

Mode Drömmer du också om en klassisk designerväska? CHIC har koll på vad dyrgriparna kostar i butik. ... Läs mer »

11 trendiga kavajer (med det lilla extra!) till julfesten

Shopping Snart fylls kalendern med glöggmingel och julfester. Varför inte satsa på en riktigt schysst kav... Läs mer »

Ellen Bergström: "Att bli misshandlad av någon man älskar"

Blogg Det är SÅ SJUKT svårt att lämna ett sånt här förhållande. Man blir så nedtryckt, och ofta börjar... Läs mer »