Annons

Annons

Måns Zelmerlöw: ”De är Sveriges fem snyggaste tjejer”

Måns Zelmerlöw och flickvännen Marie Serneholt.

Måns Zelmerlöw och flickvännen Marie Serneholt.

 

Måns Zelmerlöw är ena halvan av Sveriges snyggaste par och aktuell med en ny platta. I CHIC nr 9 (i butik 23 april – 6 maj) berättar han om läskiga fans och om kärleken till Marie Serneholt. Här är några frågor som inte fick plats i tidningen.

Annons

Av: Caroline Nilsson Foto: All Over Press

Är du stolt över att ha varit med i ”Idol”?
– Jag tycker inte att det är någonting att skämmas för alls, jag tycker bara att man ska ha i åtanke att det finns folk som jobbar hela livet för att ta sig in i artistbranschen och ”Idol” är en räkmacka in. Samtidigt är det en hård tävling med svenska folket vid makten, och även om du har varit med i ”Idol” så är inte det någon garanti för att du håller. Men jag var så dålig, jag var så fruktansvärt dålig. Jag sjöng falskt och var ute och festade alldeles för mycket. Jag tyckte att allt var så grymt coolt och ville testa på allt, vara på alla klubbar och sånt. Det innebar ju också att jag inte hade repat när jag ställde mig där på fredagen och sjöng falskt. Jag hade gamnacke och fula kläder, haha.

Gilla CHIC på Facebook

Får du gliringar från andra artister för att du är en ”Idol”-kändis?
– Artistklimatet i Sverige är väldigt snällt och det är inte så mycket armbågar alls. Inte på samma sätt som det var i ”Idol”, där var det ju armbågar till höger och vänster. Jag tror att ”Idol” har fått en bättre stämpel med åren och nu känns det som att vi är väldigt accepterade av branschfolk.

Vem skulle du helst sjunga en duett med?
– Det hade vart jäkligt coolt att sjunga med Aretha Franklin. Och även Colbie Caillat, jag tycker hon har en så grymt skön röst. Hon gjorde en duett med Jason Mraz på hans platta som är helt magisk.

Du verkar ju vara en riktig svärmorsdröm, är du så snäll som du verkar?
Jag är snäll, absolut, och jag tror framförallt att jag är väldigt positiv. Sedan kanske jag är extra snäll när jag gör intervjuer, men jag tar inte på mig en helt annan personlighet. Jag tror att det handlar om att jag har bra kontakt med mina föräldrar och gamla kompisar, att jag har kvar allt. Det gör att jag känner mig trygg i mig själv. Sedan vet jag vad jag vill och jag tror att jag har en rätt bra bild av hur jag ska ta mig dit också.

Har du funderat på att skriva några memoarer?
– Det beror på hur länge jag får hålla på i den här branschen. Det här är ju mitt drömyrke och jag vill hålla på för all framtid. Och får jag hålla på så långe måste jag skriva memoarer, för Anna Book har ju gjort det, haha.

Har du läst dem?
– Delar, faktiskt. Det är så kul. Jag satt och hade druckit något glas vin häromveckan och gick in på Bokus och beställde Linda Rosings, Faddes och Anna Books böcker. Jag vet inte varför, jag tyckte bara att det var en så rolig grej.

Hur ser ditt liv ut om tio år?
– Jag hoppas att jag kan komma igång med någon form av eget skivbolagslabel där jag tar fram unga artister och skriver låtar åt dem. Sedan hoppas jag för egen del att jag får fortsätta göra så här mycket, både musikal och solokarriär och kanske lite mer programledarskap. Jag har bara testat på det en gång under ”Lilla Melodifestivalen” och det var fruktansvärt roligt. Ett programledarskap för ett större nöjesprogram i Sverige skulle ju vara riktigt roligt. Och sedan får jag väl hoppas på att jag får skriva en bok någon gång. Jag hoppas att jag får ha kvar samma, eller kan skapa en ännu bättre, karriär i Sverige plus att jag kanske till och med har fått göra en Europaturné eller en världsturné. Och så har jag två barn, bor i Lund och är gift.

Vilka är Sveriges fem snyggaste tjejer?
Marie Serneholt såklart, ha ha. Josefin Sundström, Agnes, Eva Röse och Prinsessan Madeleine.

Annons
Annons

AnnonsLaddar