Annons

Annons

Måns Zelmerlöws nakenchock på QX Gaygala 2014
Annons


Måns Zelmerlöw gjorde en Miley Cyrus på QX Gaygala 2014.

Måns Zelmerlöw gjorde en Miley Cyrus på QX Gaygala 2014.

Foklkära programledaren Måns Zelmerlöw, 27, gjorde en Miley Cyrus på QX Gaygala igår och svingade omkring naken på en stor stenkula, till publikens stora förtjusning. Måns är aktuell med sin nya skriva ”Barcelona sessions” och sa nyligen till Metro att han är trött på att klassas som en svärmorsdröm:

– Det är en fin bild som har gett mig mycket, utan den hade jag inte fått ”Allsången”. När jag kom ut ur ”Idol” visste jag inte vad min identitet var och så byggdes den bilden upp av media och jag kände att det inte var så dumt. Jag insåg att rollen som svärmorsdröm gav mig mer jobb. Jag ska inte bli en bad guy nu men jag kommer att vara ärligare i intervjuer och inte försöka leva upp till rollen som svärmorsdröm.

Förutom sin ”birth suit” och en klassisk kostym iklädde sig Måns även rollen som en rosa rugbyspelare och en matros.

Läs även: Petra Marklund tar över ”Allsång på Skansen”

Programledaren Måns Zelmerlöw på QX Gaygala 2014.

Programledaren Måns Zelmerlöw på QX Gaygala 2014.

Programledaren Måns Zelmerlöw på QX Gaygala 2014.

Programledaren Måns Zelmerlöw på QX Gaygala 2014.

Programledaren Måns Zelmerlöw "In the Navy"  på QX Gaygala 2014.

Programledaren Måns Zelmerlöw ”In the Navy” på QX Gaygala 2014.

Programledaren Måns Zelmerlöw på en "Wrecking Ball"  på QX Gaygala 2014.

Programledaren Måns Zelmerlöw på en ”Wrecking Ball” på QX Gaygala 2014.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
4 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar