Annons

Annons

Säg hej till Margaux Dietz – CHICs nya bloggare

Med en positiv inställning och ett gott skratt bloggar Margaux Dietz om sin vardag som nybliven mamma. Hon driver också en framgångsrik Youtube-kanal. Nu hälsar vi henne varmt välkommen till CHIC!

Margaux Dietz är en av Sveriges mest framgångsrika livsstilsbloggare och driver även en framgångsrik Youtube-kanal med över 45 tusen prenumeranter. I våras blev hon mamma för första gången och i bloggen och vloggen får läsarna hänga med i hennes fartfyllda vardag.

Annons

Vi på CHIC är glada och förväntansfulla över att Margaux nu blir en del av oss!

Höstmode 2017: Läs allt om säsongens hetaste trender

Välkommen till CHIC fantastiska Margaux! Vi är så otroligt pepp på att du börjar blogga här. Hur känner du dig?
– Jag tror jag är mest pepp av alla. Jag känner mig redan som en i familjen!

Det är du! Vad ser du mest fram emot med att bli en del av CHIC?
– Jag ser fram emot att satsa ännu mer på bloggen och verkligen jobba på att leverera ännu bättre inlägg för läsarna. Sen ska det bli superkul att lära känna de andra som bloggar på FAB Media.

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
– Jag gillar att ha en nära dialog med mina läsare, så det beror helt på vad som efterfrågas. Men som det ser ut just nu så är det fokus på att vara Arnolds mamma och leva mitt liv. Att hitta en bra balans i mammarollen!

Ja, i våras blev du mamma till Arnold. Vad är det allra bästa med att ha blivit mamma?
– Det måste vara att få det där lilla leendet när man vaknar på morgonen. Av en liten person som är hälften jag och hälften av den andra personen jag älskar mest av allt i hela världen.

Om du inte bodde i Stockholm, var skulle du då bo?
– Då skulle jag bo på en paradisö. Kanske Santa Teresa i Costa Rica, där är livet härligt! Annars väljer jag Amsterdam, där jag har hela släkten.

Du får äta en rätt varje dag, resten av ditt liv, vilken väljer du?
– En gräddig al dente-pasta!

Ge oss ditt bästa stiltips en stressig morgon!
– Bästa tipset är det här: ta samma kläder som dagen innan. Det kan bli några frågor om bortamatch men det öppnar till rolig diskussion. Om du verkligen inte vill det så skulle jag göra det enkelt för mig. Helsvart eller jeans och t-shirt. Det finns inget snyggare än riktigt bra jeans och vit t-shirt. Less is more!

Hur ser en perfekt lördag ut?
– Då blir det en lång brunch med med mina bästa vänner och Arnold. Sen fortsätter vi vidare och går spontant in på en bar där vi aldrig tidigare varit. Efter det går vi till mataffären och handlar allt vi behöver för att laga spaghetti med köttfärssås. Den lagar vi i 3-4 timmar och sen spelar vi spel.

Vad händer i höst?
– Förutom att jag kommer jobba hårt med mina sociala kanaler så ska jag åka till Mykonos, Sydafrika och kanske till New York. Det ska bli riktigt kul, speciellt att göra det tillsammans med Arnold.

Välkommen igen härliga Margaux! Läs Margaux blogg här och kolla in hennes Youtube-kanal här!

Läs mer:
Höstskor 2017: 25 snygga och trendiga skor för höstens alla tillfällen
Höstjackor 2017: 25 snygga och trendiga köp
Reashoppa smart! 17 höstplagg att fynda nu
Ikea släpper nyheter för hösten 2017 – se alla bilder här

Annons
Annons

AnnonsLaddar