Annons

Annons

Maria Montazami: ”Här är mina favoritställen i LA”
Annons


mariamontazami

Marias bästa inredningsaffär heter McKee & Company.

”Svenska Hollywoodfruar” är över för den här säsongen, men allas vår favoritfru Maria Montazami delar här med sig av sina favoritställen i hemstaden Los Angeles – exklusivt för CHIC.

Bästa inredningsbutiken
– Det är absolut McKee & Company som ligger där jag bor. Där hänger jag jämt, jag älskar deras saker. De har allt där, både antika och nya saker.

11

Maria i sin favoritbutik Rococo.

Bästa klädbutiken
Rococo, där har de mitt favoritmärke Young Faboulous & Broke. Jag kan ju inte gå runt i Chanel hela tiden så då bär jag deras jeans och tunikor.

kitson

Kitson ligger på Robertson BLVD.

Bästa shoppinggatan
– Robertson BLVD har allting. Alla jättecoola affärer ligger där. Odd Molly, Kitson där yngre stjärnor shoppar, Dolce & Gabbana med flera.

heidi

Heidi Klum tar med barnen till Yogurtland.

Bästa glasstället
– Yogurtland! Det är självservering så du tar youghurtglass i en egen kopp och sedan har de massa olika topping som du väger och sedan betalar. Jag älskar smaken Plain Tart, den är sur och så himla god. Det är det senaste här i Hollywood.

restaurang

Maria gillar mexikansk mat.

Bästa restaurangen
– Jag älskar ett ställe som heter Javier’s. Det är en mexikansk restaurang som har jättegod mat.

khloe

Khloe och Lamar på The Ivy.

Bästa platsen för kändisspotting
– Gå till parkerna, där är många som är och leker med sina barn. Eller häng utanför röda mattan på olika tillställningar. På The Ivy, som jag älskar, ser man garanterat alltid någon stjärna. Jag såg Khloe Kardashian och hennes man Lamar Odom sist jag var där.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
3 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar