Annons

Annons

Maria Montazami: ”Hushållerskan får mina gamla kläder”
Annons


Maria Montazami. Klicka på bilden för att se den större!

Maria Montazami. Klicka på bilden för att se den större!

Ni som tittar på ”Svenska Hollywoodfruar” har sett att Maria Montazami planerat att bygga en walk-in-closet för att få plats med alla sina kläder. Men när CHIC träffar henne berättar hon att hon ger bort lika mycket som hon shoppar nytt.

– Jag ger ju alltid bort allting. Får jag för mycket så måste jag rensa ut och ge bort. Pamela (Marias väninna på bilden nedan) blir tokig, för hon vill jättegärna ha mina kläder. Men jag ger bort dom snabbt och den första som är i närheten får allt. Det är oftast min hushållerska. Hon blir jätteglad. Jag ger bort barnens kläder också.

Skulle du själv kunna köpa något second hand?
– Ja, jag skulle faktiskt kunna göra det, men jag är ju så lång och det verkar alltid vara så små saker. Jag tror aldrig jag skulle kunna hitta skor i 42 eller medium-large i nån jacka.

Har du några favoritmärken?
– Jag älskar Louis VuittonChanel och PradaGivenchy har väldigt många bra väskor och dom har min storlek 42, i skor alltså, så jag handlar ganska mycket där.

Läs även: Maria Montazami delar med sig av sina bästa hårtips

Maria Montazami och hennes väninna Pamela Sanchez.

Maria Montazami och hennes väninna Pamela Sanchez.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Thomas Engström/TV3, All Over Press


Annons


TAGGAR
3 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar