Annons

Annons

Marshall lanserar musikmobil med maffig fest
Annons


Mobilen Marshall London har dubbla hörlursuttag.

Mobilen Marshall London har dubbla hörlursuttag.

Brittiska Marshall är ett av de mest ikoniska märkena inom rockindustrin. De är framförallt kända för sina klassiska förstärkare som pryder varje respektabel rockscen, men de tillverkar även hörlurar, högtalare och diverse merchandise. Nu lanserar de i samarbete med hörlursföretaget Zound Industries även en egen mobiltelefon, självklart med fokus på ljud och musik.

Marshall London, som mobilen heter, är utrustad med dubbla högtalare, dubbla hörlursuttag med separat volymkontroll (perfekt om man är två som vill lyssna på samma musik), dubbla mikrofoner för ljudinspelning och ett riktigt bra ljudkort. Istället för ljudknappar har mobilen ett scrollhjul och den har även en manuell equalizer så du kan anpassa ljudet precis som du vill ha det. Knappen ”M-button” längst upp i mitten är en genväg till all din musik, oavsett källa.

Mobilen har för övrigt en 4,7 tum stor HD-skärm, 8 megapixelkamera bak och 2 megapixelkamera fram och 16 GB lagringsutrymme med plats för minneskort. Systemet är Android och priset ligger på 4995 kr utan abonnemang hos Telia.

I samband med lanseringen 21 augusti kommer det att anordnas ett antal gratisspelningar runt om i Stockholm som avslutas med en stor fest på Berns där Graveyard, In Flames, Imperial State Electric, Teddybears, Glen Matlock från Sex Pistols och Slash kommer att uppträda. Se Facebook-evenemanget för mer information.

Läs även: Marshall börjar tillverka kläder

Designen känns igen från de klassiska förstärkarna.

Designen känns igen från de klassiska förstärkarna.

Marshall tillverkar även högtalare och hörlurar.

Marshall tillverkar även högtalare och hörlurar.

Av: Rose-Marie Söderlund


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar