Annons

Annons

Mary-Kate Olsen talar ut i Interview Magazine
Annons


Mary-Kate Olsen fotograferad av Craig McDean för Interview Magazine.

Mary-Kate Olsen har hunnit med mycket på sina 22 år. Förutom teveserien ”Huset fullt” och otaliga filmer med tvillingsyrran Ashley Olsen är hon designer, författare och delägare av företaget Dualstar Entertainment Group som omsätter flera miljoner dollar varje år. 

I senaste Interview Magazine berättar hon bland annat om sitt modeintresse och hur det var att växa upp framför kameran. Hon säger bland annat:

– Jag började inte läsa modetidningar förrän för ett par år sedan, för att vara ärlig. Jag hade ingen koll på mode. När jag var yngre gällde det mest att hitta kläder som passade, eftersom jag och Ashley var så små. Så jag lärde mig passform innan jag lärde mig stil.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Craig McDean


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar