Annons

Annons

Mary-Kate om sin uppväxt
Annons


Mary-Kate Olsen ångrar inte tiden som barnstjärna.

Mary-Kate Olsen, aktuell i filmen ”Beastly”, gjorde debut i TV-serien ”Huset fullt” tillsammans med sin tvillingsyster Ashley när de bara var ett år gamla, vilket lämnat djupa spår. Hon har lidit av ätstörningar, och när hon 2004 checkade in på rehab av just den anledningen ryktades det även om att hon hade problem med droger.

Även om hon inte ångrar tiden som barnstjärna säger hon:

– Jag tittar på gamla bilder av mig själv och det känns inte som det är jag. Jag skulle inte önska någon samma uppväxt som jag har haft, men samtidigt skulle jag inte vilja ändra på något.

Tvillingarna Olsen som små.

Även om Mary-Kate inte vill gå in på detaljer om sin svåra tid berättar hon för Marie Claire att hon tog sig igenom den med hjälp av sin syster Ashley.

– Det är till väldigt stor hjälp att ha en andra hälft. Vi håller ständig koll på varandra. Jag anser att det är väldigt viktigt att kunna prata om känslor när något är fel. Jag lärde mig vid en väldigt tidig ålder att det kan göra dig galen annars!

Tvillingarna Olsen.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar