Annons

Annons

Megan Fox avslöjar hur många killar hon har haft
Annons


Megan Fox är aktuell i filmen "Jennifer's Body".

Megan Fox är aktuell i filmen "Jennifer's Body".

Skådespelerskan Megan Fox, 23, har blivit utsedd till världens sexigaste kvinna av tidningen FHM, dessutom har hon ett sprillans nytt kontrakt med Emporio Armani Underwear. Trots det lider hon av dåligt självförtroende och har inte haft många killar.

– Jag har bara varit med två killar i hela mitt liv. Min ungdomskärlek och Brian (Austin Green). Jag skulle aldrig kunna ha sex med någon jag inte älskar. Tanken får mig att må illa. Jag har inte ens varit nära att ha ett one-night stand, berättar hon i aprilnumret av Harper’s Bazaar.

Megan har dejtat Brian, mest känd från serien ”Beverly Hills 90210”, till och från sedan 2004.

Megan Fox och Brian Austin Green i juni 2009.

Megan Fox och Brian Austin Green i juni 2009.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
7 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar