Annons

Annons

Nu finns Amelia Widells möbelbutik Melimeli i Göteborg

Amelia Widells möbelmärke Melimeli expanderar ytterligare och öppnar upp portarna till ett nytt showroom i Göteborg. Under torsdagen invigdes butiken.

Amelia Widell tröttnade på att inte hitta den perfekta sittmöbeln. 2015 tog hon saken i egna händer och lanserade sammetssoffan Blanca och Luca under varumärket Melimeli. I våras öppnade Melimeli en butik på Artillerigatan i Stockholm och kollektionen har sedan lanseringen utökats med sittpuffar, mattor och sängkläder.

Annons

Läs mer: Så stylar du om din Ikea-soffa med trendig sammet

Meli meli expanderar och nu finns möbelmärket även i Göteborg.

Nu expanderar möbelmärket ytterligare och öppnar nytt showroom i Mouche shoppingkoncept The Apartment mitt i centrala Göteborg. Under torsdagen invigdes butiken i The Apartment, som är en kurerad kontext i lägenhetsmiljö som fungerar som kombinerad butik och knutpunkt där kunden erbjuds en utsökt kombination av utvalt mode och unik inredning.

– Vi vill kunna möta alla våra kunder där de är, att öppna ett showroom för Västsverige känns som ett naturligt steg i takt med att vi växer och produktsortimentet utökas. Mouche vision med The Apartment går helt i linje med känslan som vi vill att våra möbler ska omringas utav, säger Amelia Widell, grundare av Melimeli.

Showroomet ligger på Götabergsgatan 2 och kan besökas under allmänna öppettider eller för privat visning.

Läs mer:
Här öppnar H&M Home sin nya butik
21 trendiga inredningsnyheter från Ellos Home
H&M Home släpper ny kollektion till sommaren 2017 – se allt

Foto: Melimeli

Annons
Annons

AnnonsLaddar