Annons

Annons

Michael Kors släpper sin allra första smartwatch

Hittills är det teknikjättarna som har ägt marknaden med smartwatch, men nu hakar modehuset Michael Kors på trenden.

Wearables, eller kroppsnära teknik som det också kallas, har tagit teknikvärlden med storm. Smartwatch är bara ett exempel på hur teknologin och accessoarer börjar smälta samman till ett. Apple har bland annat samarbetat med Hermès för att ta fram en lyxig variant av Apple Watch, och nu hoppar Michael Kors på tåget – men på egna ben.

Annons

Michael Kors lanserar en smartwatch i samma utförande som sina klassiska klockor. Klockan har touchscreen och fungerar med Iphone- och Androidmobiler, och likt andra smarta klockor kan du läsa sms, få uppdateringar, hålla koll på träning och läsa mejl direkt i klockan. Till skillnad från konkurrenter har Michael Kors satsat på att få sin smartwatch att likna en klassisk klocka, mer än att vara en teknikpryl.

michael kors smart klocka

Michael Kors smartwatch kostar cirka 3300 kronor.

”Jag är i modebranschen och försöker göra folks liv lättare genom mode. Så jag tänkte, ”Varför kan inte teknikaccessoarer vara chica och glamourösa?” Du har på dig dem varje dag. Teknik har större och större inverkan på våra liv. Det borde reflektera din personliga stil mer än något annat, men ändå ge dig möjligheten att få upplevelsen av en smart klocka”, sade designern i ett pressmeddelande.

Klockan kommer släppas i butik och online till hösten 2016 och ska kosta cirka 3300 kronor.

Läs även:
Shoppa vårtrenden 2016: Slipklänning
Sveriges bästa spa: Sex lyxiga favoriter
15 snygga skal till Iphone 6 i alla prisklasser

Foto: Michael Kors

Annons
Annons

AnnonsLaddar