Annons

Annons

Michael och hans kvinnor
Annons


Michael och Debbie Row.

Avlidna popikonen Michael Jackson hade många kvinnor i sitt liv. Några var han gift med och andra var bara väldigt nära vänner. Här är de kvinnor som betytt mest för honom.

Debbie Rowe

Michael gifte sig med sjuksköterskan Deborah ”Debbie” Rowe 15 november 1996. Tillsammans fick de barnen Prince Michael (12 år) och Paris Katherine (11 år). När paret skilde sig 8 oktober 1999 fick Michael vårdnaden om barnen. Hans yngsta son Prince Michael II (7 år) har en okänd mamma.

lisa

Lisa Marie Presley
Elvis dotter Lisa Marie och Michael gifte sig 26 maj 1994 och visade upp sin kärlek för hela världen när de kysstes på scen under en MTV-gala. Men äktenskapet höll knappt två år och i januari 1996 gick de skilda vägar.
– Jag är så ledsen och förvirrad och mitt hjärta går sönder när jag tänker på hans barn, som jag vet betydde allt för honom. Detta är en sådan stor förlust på så många plan, säger Lisa Marie.

madonna

Madonna
Madonna och Michael Jackson – två av världens största popikoner, hade ett mycket speciellt band till varandra och 1991 var hon till och med hans dejt på Oscarsgalan.
– Jag kan inte sluta gråta över de fruktansvärda nyheterna. Jag har alltid avgudat Michael Jackson. Världen har förlorat en av de bästa, men hans musik kommer alltid att leva kvar, säger Madonna.

brooke1

Brooke Shields
Skådisen Brooke Shields fick många reaktioner när hon under en kort tid dejtade superstjärnan.
– Mitt hjärta är fyllt av sorg över den fruktansvärda förlusten av min vän Michael. Han var en mycket speciell vän, säger hon.

liz1

Elizabeth Taylor
Liz Taylor var en av Michaels äldsta och närmaste vänner. Hon är så förkrossad över nyheten att hennes vän avlidit att hon inte ens klarat av att ge ett uttalande. Liz har tidigare sagt att deras trassliga barndomar förde dem samman.

diana

Diana Ross
Diana var lite av en mentor för Michael och det sägs till och med att han började operera sig för att likna sin idol. Han anförtrodde Diana det mesta och enligt honom själv finns det få som vet så mycket om honom.

liza

Liza Minelli.
Liza och Michael har varit nära vänner sedan 80-talet och Michael var även den som presenterade Liza för sin fjärde man David Gest. Minelli var så tacksam för detta att hon lät Michael vara marskalk och ringbärare på parets bröllop 2002.

Av: Caroline Nilsson Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar