Annons

Annons

Milla Jovovich har gift sig!
Annons


Milla Jovovich och Paul Anderson har gift sig!

Skådespelerskan och modellen Milla Jovovich, 33, och regissören Paul Anderson, 44, gifte sig i sitt hem i Beverly Hills i lördags.

Bruden bar en 60-talsinspirerad klänning som hon designat själv och håret var dekorerat med blommor och en slöja. Paret växlade klassiska guldringar från Neil Lane, vilket matchar Millas förlovningsring med diamanter från 1800-talet.

Bröllopsringarna från Neil Lane.

Bland de ca 50 gästerna fanns bland andra Patrick Dempsey och hans fru Jillian. Parets 20 månader gamla dotter Ever Gabo fanns självklart också på plats.

Milla Jovovich och Paul Anderson har gift sig!

Milla och Paul träffades 2002 under inspelningen av ”Resident Evil”. Ever Gabo föddes i november 2006.

– Att få barn har totalt förändrat hur jag ser på mitt liv. Jag oroar mig inte för min karriär eller vad folk tycker om mig. Min största prioritet är mitt barn och min familj, sa Milla till People tidigare i år.

Milla Jovovich och Paul Anderson med dottern Ever.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar