Annons

Annons

Miranda Kerrs knep för perfekt hy i vinterkylan

vinterhy miranda kerr

Miranda Kerr har ett glow i sin hy – året om!

Minusgraderna och den torra luften gör inte direkt under för din hy. Här är några tips som supermodellen Miranda Kerr följer slaviskt.

Ildi Pekar jobbar med modeller såsom Miranda Kerr och Lindsay Ellingson. Hon delar nu med sig av hemligheterna bakom supermodellernas felfria hy.

Annons

Läs även:
Så ofta ska du tvätta din hårborste (nej, vi skojar inte!)
Sex sekundsnabba skönhetsknep med kokosolja
Tre skönhetsmissar du med torr hy gör varje morgon (utan att tänka på det!)

1. Glöm inte solskyddsfaktor!
Under vinterhalvåret är din hud inte van med solsken, men trots det kan solen faktiskt skina mellan varven. Använd en lägre solskyddsfaktor, det kan aldrig skada!

2. Drick mycket vatten
På sommaren är det mer naturligt för oss att dricka mycket vatten och äta mat som återfuktar inifrån. På vintern är det lättare att äta tyngre mat och glömma bort att vi faktiskt behöver mycket vätska även nu.

3. Vitaminer!
Att få i sig sin dagliga dos vitaminer är, som vattnet, lättare att komma ihåg sommartid. Men nu är det extra viktigt att få i dig D-vitamin eftersom solen inte ger oss tillräckligt. Om du mår bra inuti syns det även utanpå.

miranda kerr vinterhy

Miranda ska vara väldigt noga med att följa de här stegen.

4. Överös din hud med kärlek
Förutom att återfukta inifrån så måste du ta hand om utsidan också. Smörja in dig! Du kanske tycker att det är tjatigt men ack så viktigt!

5. Ljusterapi
Som vi nämnde i den tredje punkten så får vi inte i oss tillräckligt med D-vitamin. Därför använder supermodeller sig ofta av ljusterapi för att ge hyn sitt naturliga glow.

6. Skrubba, skrubba, skrubba!
Hjälp din hud att få bort lager av död hud genom att exfoliera kroppen. Om de här lagren får vara kvar kan hyn upplevas som fjällig och ännu torrare.

7. Boosta ditt ansikte med C-vitamin
En riktigt härlig ansiktsmask kan göra susen för hyn. Välj en som har rikligt med C-vitamin så slår du två flugor i en smäll!

Kolla också in:
Sminktips: Från bakis till fabulous på fem minuter
Fem nyårslöften du måste hålla under 2016 (det handlar om skönhet!)
Får din ögonkräm dig att se äldre ut?

Av: Johanna Karlsson
Foto: All Over Press

Annons
Annons

AnnonsLaddar