Annons

Annons

Modellens bikinibild visar sanningen bakom ytan på Instagram

Modellen Anna Victoria är känd för sitt fitnesskonto på Instagram. Nu visar hon upp sanningen bakom sin polerade yta.

Fitnessinspiration är en trend som har ökat stadigt på Instagram de senaste åren med platta magar, putiga rumpor och tighta kroppar i fokus under hashtaggar som #fitspo, #eatclean och #workhardplayhard. Men fitnessmodellen Anna Victoria som ligger bakom Fit Body Guide och sitt populära Instagram-konto tröttnade på ytan och ville visa att en bra vinkel ofta ligger bakom en inspirerande bild.

Annons

”Bilden till vänster är tagen innan bröllopet och den till höger… Två minuter efter. Någon sade till mig att vi alla har våra dåliga och bra vinklar, så varför lägger vi mer fokus på dåliga vinklar än de bra?”, skriver hon som text till bilden.

”Om du fokuserar på det dåliga måste du också fokusera på det bra”, fortsätter hon i texten, som har gillats flera tusentals gånger.

Bilden har över 73 000 likes och flera tusen kommentarer och många skriver att den verkligen peppade dem att må bättre. Anna själv förklarar att hon tycker det är viktigt att bevisa att den perfekta ytan på Instagram inte är allt och att även modeller vet vilka vinklar som ser bäst ut på bild.

Läs även:
Alessandra Ambrosio: ”Så ser min kropp ut efter graviditeten”
Kim Kardashians dietist avslöjar hennes strikta matschema
Apporexi – när smalhetsen tar över din feed

Foto: Instagram

Annons
Annons

AnnonsLaddar