Annons

Annons

Modemingel för Love by Isabel med Audi och chic.se
Annons


Isabel Adrians egna märke Love by Isabel hade igår ett mingel på Audi Showroom i samarbete med chic.se. På eventet ”Midwinter Preview” visade Isabel upp delar av SS 2013-kollektionen som bestod av snygga basicplagg med t-shirts, blazers och arméliknande jackor, till mer urbana trendplagg som skinnshorts och bikerjackor i pytonskinn och detaljer i guld samt roséguld (Isabels favoritmetall). Kollektionen erbjuder även några stand out-pieces som galaklänningar med djup urringning i ryggen och figurkramande långkjolar med smart rynkdrapering.

Isabels fästman Steve Angello från Swedish House Mafia tittade förbi en snabbis tidigare under kvällen innan han var tvungen att avvika för att köra soundcheck tillsammans med resten av killarna från SHM på Friends arena i Solna, där bandet spelar för utsålda hus torsdag-lördag. Steves mamma var på plats liksom Isabels mamma och parets båda döttrar Monday Lily och Winter Rose charmade deltagarna i Audi Showroom. Fancy Alexandersson som driver It’s Fancy Events stod för arrangemanget.

På eventet bjöds det på wraps, drinkar från Martini och öl. DJ duon Wayne & Woods stod för musiken och gästerna kunde även se delar av Isabels samarbete med Frogpearl samt hennes egen löshårskollektion i samarbete med Poze Hair. Vill du titta närmare på Isabels Love by Isabel-kollektion kan du besöka hennes monter på Attitude-mässan i helgen!

Foto: All Over Press

[nggallery id=859]


Annons


TAGGAR
2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar