Annons

Annons

Intervju: Så blir nya exklusiva nattklubben END

CHIC pratade med Café Operas nattklubbschef Jonas Ghauri om nattklubben End, ett exklusivt koncept med inspiration från internationellt nattliv.

På onsdag den 27 april öppnar nattklubben END som ligger i anslutning till anrika Café Opera i Stockholm. Med olika teman och speciella gäster ska End känns internationell och intim på samma gång, berättar nattklubbschef Jonas Ghauri för CHIC.

Annons

– Målsättningen med END är att skapa en intim klubb, med en hemma hos-känsla som inte bara känns som ett ”05-ställe”. Vi kommer att jobba med konceptkvällar, underhållning av olika slag, speciella gäster och utbyten för att aktivera de olika dagarna. Några koncept kommer vara ”Art Basel Fridays”, ”Uncensored Saturdays” samt ”Happy Ending Sundays”, förklarar Jonas.

end nattklubb

Nattklubben END ligger i anslutning till Café Opera.

Musikmässigt har man också inspirerats av internationella klubbar och satsar på lite mindre kommersiell musik. Själva projektet har tagit ungefär ett år att ta fram – från start till lansering.

END har öppet på onsdagar, fredagar, lördagar och söndagar mellan klockan 02 och 05 och åldersgränsen på End är 27 år på helgerna. Och att komma in på klubben är inte helt lätt, förklarar Jonas – klubben rymmer nämligen bara 150 personer.

– Det är en bordsanpassad klubb så jag rekommenderar att man bokar bord samt naturligtvis kommer i tid, fortsätter Jonas och tillägger att det inte är omöjligt att komma in, om än inte helt enkelt heller.

Läs även:
Varningen: Prosecco riskerar att ta slut till sommaren
CHICs ultimata guide till Palma – den nya it-staden
Bäst i test: Bästa rosévinet 2016

Annons
Annons

AnnonsLaddar