Annons

Annons

Nicole Richie lanserar ”House of Harlow 1960”
Annons


Nicole Richie med lillasyster Sophia på Kitson.

Den blivande tvåbarnsmamman Nicole Richie hade klätt upp sig som en gudinna inför lanseringen av hennes smyckeskollektion ”House of Harlow 1960” på butiken Kitson i West Hollywood. Med sig hade hon sin halvsyster Sophia Richie.

– Jag är så exalterad att lansera ”House of Harlow 1960”! Det här är en chans för mig att personligen tacka alla som trott på mig och stöttat mina drömmar. Jag är så välsignad och tacksam varje dag att alla mina drömmar slår in.

Läs mer om ”House of Harlow 1960” här.

Nicole Richie med sin smyckeskollektion "House of Harlow 1960" på Kitson.

Nicole Richies smyckeskollektion "House of Harlow 1960" på Kitson.

Nicole Richies smyckeskollektion "House of Harlow 1960" på Kitson.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar