Annons

Annons

Nominerade: Årets Chicaste Bloggare 2013
Annons


Vem är Årets Chicaste Bloggare 2013? Rösta!

Vem är Årets Chicaste Bloggare 2013? Rösta!

Dags att rösta på din favorit i kategorin: Årets Chicaste Bloggare! CHIC har valt 24 kandidater i sex kategorier och som vanligt är DU med och avgör vilka som tar hem de åtråvärda titlarna på den storslagna CHIC-galan i Stockholm den 12 september.

Rösta: Vem är Årets Chicaste Fashionista 2013?
Rösta: Vem är Årets Chicaste Läsare 2013?
Rösta: Vem är Årets Chicaste Celebritet 2013?
Rösta: Vem är Årets Chicaste Karriärista 2013?
Rösta: Vem är Årets Chicaste Man 2013?

Röstningen är avslutad! Nu ska juryn (med 50% av rösterna) överlägga. Vinnarna presenteras på galan.


Rebecca Fredriksson
Ålder: 23 år
Yrke: Modereporter/bloggare på CHIC och egenföretagare

Motivering: ”När många andra modebloggare i hennes ålder ser ut som kloner från Bratz-fabriken så väljer Rebecca att visa upp härliga kurvor, sköna budgetfynd, spännande second hand och mönstermix i kombo med det där djärvt cartoon-röda håret. Stilsäker och orädd med poser fulla av attityd. Och en garderob full av basebolljackor i olika färger. Kan man annat än älska Rebecca?”

Rebecca Fredriksson.

Rebecca Fredriksson.


Malin Richardson
Ålder: 23 år
Yrke: Modebloggare

Motivering: ”Numera bosatt i Paris, har ‘Mogis’ tagit ut sina feminina svängar ordentligt klädmässigt. Det är syrliga pasteller, mönstersymfonier, vackra väskor och supersnygga smycken i en mix som både är preppy, internationell och kul på samma gång. En fashionista med klass, vars polerade liv vi inte riktigt tror ÄR på riktigt…? Men det kvittar, för hennes kläder är ändå som en dröm som inspirerar oss under regnmulna dagar i Sverige.”

Malin Richardson.

Malin Richardson.


Maria Nguyen
Ålder: 23 år
Yrke: Designstudent

Motivering: ”I en bloggvärld där alla tar till fashionfyrverkerier för att sticka ut kan det mest uppmärksammade vara någon som gör det exakt motsatta. Vanilla Scented kallar sig denna begåvade modebloggare vars lugna och vackra blogg bjuder på spännande skärningar och snitt när allt handlar om enkelhet och funktionalism. En minimalista med faiblesse för vitt. Maria studerar modedesign på Parsons och vi bär gärna hennes verk i framtiden.”

Maria Nguyen.

Maria Nguyen.


Fanny Lyckman
Ålder: 25 år
Yrke: Modebloggare

Motivering: ”Likt en ung Brigitte Bardot spelar hon på sensualism utan att för den sakens skull vara våpig. Fanny drar på sig en vida byxor i svart spets som om det vore världens mest naturliga plagg och drar sig inte för att laborera med riviga detaljer som punkiga kängor, nitar och earcuffs. Bloggar för I’m Next, vilket känns som en motsägelse i sig – Fanny är inte den som kommer härnäst, hon är redan här. Med besked.”

Fanny Lyckman.

Fanny Lyckman.


 


Annons


TAGGAR
34 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar