Annons

Annons

Nominerade: Årets Chicaste Celebritet 2011
Annons


Vem är Årets chicaste celebritet 2011?

Vem är Årets chicaste celebritet 2011?

PETRA ”SEPTEMBER” MARKLUND, 26, sångerska
Förutom alla listettor och radiohits så är hon en modestjärna av rang. Kan den knivskarpa trendkollen göra att September får hämta priset på galan i augusti?

NOOMI RAPACE, 31, skådespelerska
Svart spets signerad Lovisa Burfitt, dramatiska McQueen-kreationer, lårkorta Balmain-blåsor och den DÄR mystiken… Äntligen har vi en svensk superstar på röda mattan!

CARINA BERG, 33, programledare
Sexiga fodral, svårburna trenddraperingar och brutala, elaka heels är Carinas modesignum. Edgy och så cool att vi svimmar.

TOVE STYRKE, 18, sångerska
Tove har lämnat popfjortisstylingen från ”Idol” bakom sig och tar nu egna, rediga beslut när det gäller sina kläder. Vi applåderar hennes mod och kreativa val.

VERONICA MAGGIO, 30, sångerska
”Satan i gatan” är namnet på Veronicas nya skiva. Och exakt så känner vi inombords då hon gör entré med sina fashionsäkra kreationer: satan i gatan vad snyggt!

Omröstningen pågår till och med den 28 maj 2011. Samtliga vinnare presenteras i CHIC nr 18 och på ”Årets Chicaste”-galan den 24 augusti.

Vill du också gå på galan? Vi lottar ut 10 x 2 biljetter bland alla som är med och röstar. Klicka här för att vara med och tävla.

[nggallery id=556]


Annons


TAGGAR
3 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar