Annons

Annons

Nominerade: Årets Chicaste Celebritet 2013
Annons


Vem är Årets Chicaste Celebritet 2013? Rösta!

Vem är Årets Chicaste Celebritet 2013? Rösta!

Dags att rösta på din favorit i kategorin: Årets Chicaste Celebritet! CHIC har valt ut fyra kandidater och som vanligt är DU med och avgör vem som tar hem den åtråvärda titeln på den storslagna CHIC-galan i Stockholm den 12 september.

Rösta: Vem är Årets Chicaste Bloggare 2013?
Rösta: Vem är Årets Chicaste Fashionista 2013?
Rösta: Vem är Årets Chicaste Läsare 2013?
Rösta: Vem är Årets Chicaste Karriärista 2013?
Rösta: Vem är Årets Chicaste Man 2013?

Röstningen är avslutad! Nu ska juryn (med 50% av rösterna) överlägga. Vinnarna presenteras på galan.


Elin Lanto
Ålder: 29 år
Yrke: Sångerska

Motivering: ”Hennes nästintill förhäxande skönhet ackompanjeras fint av sagolikt vackra aftonklänningar med svepande längder, bohochica outfits eller 70-talsinspirerade kostymer med tapetmönster. Till gala är det hennes begåvade syster Ida som ofta syr upp kreationer åt henne men på Elins instagram kan man följa hennes egna kreativa, trolska klädkombinationer, inte sällan med spännande detaljer som hattar, fjädrar eller oväntade färgaccenter.”

Elin Lanto.

Elin Lanto.


Janet Leon
Ålder: 22 år
Yrke: Sångerska

Motivering: ”Lät Top Model-vinnaren Naim Josefi designa en kontroversiell jumpsuit som hon bar i Melodifestivalen. Det ledde inte till vinst, men Janets träffsäkra modekänsla innebär att hon törs experimentera med materialmixar, starka kulörer och funkiga, sportiga snitt – samtidigt som hon sällan gör avkall på det ytterst glamourösa. Hon är en katt på hett plåttak bland slätstrukna Acne-uniformer!”

Janet Leon.

Janet Leon.


Malin Olsson
Ålder: 31 år
Yrke: Programledare

Motivering: ”Forna Fröken Sverige-vinnaren Malins energi är särskilt passande i program som ”Sommarlov” och vi gissar att många flickor i Sverige gärna klär sig så där ledigt i jeansshorts, sneakers och glada toppar som Malin. Privat väljer hon dock mer kvinnliga fodral, gärna paljetter och juvelfärgat till fest med underbara statementaccessoarer. Klassiskt chic!”

Malin Olsson.

Malin Olsson.


Cissi Wallin
Ålder: 28 år
Yrke: Programledare, krönikör

Motivering: ”Denna twitt-girl är lika stark i sina åsikter som i sitt modeuttryck. Modemodig utan att vara utstuderad och lyckas balansera edgy snitt, punk/pink med klackar och sofistikerade kostymer. Och även den mest stilrena outfit får en personlig inramning med Cissis sköna frisyrval och klockrena accessoarer. Emo-chic!”

Cissi Wallin.

Cissi Wallin.Annons


TAGGAR
5 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar