Annons

Annons

Nominerade: Årets Chicaste Celebritet
Annons


[nggallery id=185]

Agnes Carlsson, 21, sångerska
Hennes ungdom och skönhet gör att hon kommer undan med guldigt paljettfodral, va-va-voom-volym i håret och trendiga Topshop-plagg. Agnes står stadigt i sina höga platåklackar och klär sig som en äkta Hollywood-stjärna. En stilförebild för många, inte bara hennes fans.

Carina Berg, 31, programledare
Carina visualiserar begreppet ”modemodig” och testar gränser med asymmetri, spännande detaljer, djärva – nästintill omöjliga – plagg och resultatet blir alltid magnifikt. Carinas välbalanserade look har alltid rätt proportioner. Du behöver ingen stylist längre, Carina!

Charlotte Perrelli, 34, sångerska
Hon äger en av Sveriges mest exklusiva walk in-closets och har en faiblesse för tajta fodral och skyhöga Gucci-klackar, men älskar även budgetfynd från BikBok. Superstar Charlotte törs ta ut fashion-svängarna och hennes klädstil är sensuell, glamourös och exklusiv.

Jenny ”Velvet” Pettersson, 33, sångerska
När Velvet visade sin imponerande garderob i CHIC fick vi mängder av mail från kvinnor som beundrar hennes stil. Velvets något osvenska klädsmak, med en förkärlek för lyxiga skor, färgglada klänningar och glittriga accessoarer är en frisk fläkt.

Jessica Almenäs, 33, programledare
Med de där benen kan hon bära upp vilken miniklänning i djärva paljettmönster som helst. Och som hon gör det! Jessica charmar oss med sina glada val av outfits. Hennes stil är lekfull och sexig men alltid med en chic attityd. Vi gillar’t!

Maria Andersson, 27, sångerska
Sahara Hotnights-profilen får alltid till det och hennes osvikliga känsla för harmoni, färgkoordination och materialval gör att stilrena trendplagg får en helt annan utstrålning på henne. Maria lyckas klä sig rockigt och coolt, utan att göra avkall på sin kvinnlighet.

Marit Bergman, 33, sångerska
En fashion-inspiratör som med sin kreativa känsla för gammalt och nytt väcker komplimang-genen till liv hos oss. Moderna snitt, second hand, småblommigt och klatschiga färger – Marit bär upp allt med samma självklara, nonchalanta självsäkerhet och pondus.

Vem är årets chicaste celebritet?

  • Charlotte Perrelli (35%)
  • Agnes Carlsson (22%)
  • Carina Berg (21%)
  • Maria Andersson (7%)
  • Jenny Pettersson (7%)
  • Marit Bergman (4%)
  • Jessica Almenäs (3%)
Loading ... Loading ...

Annons


TAGGAR
22 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar