Annons

Annons

Nominerade: Årets Chicaste Fashionista 2011
Annons


Vem är Årets chicaste fashionista 2011?

Vem är Årets chicaste fashionista 2011?

IDA PYK, 25, modell
Hon är som finast när hon bär kläder som hon själv har valt ut, inte då hon blir stylad av andra. Hennes subtilt innovativa stil är beundransvärd och inspirerande.

CHLOÉ SCHUTERMAN, 12, student
Sveriges yngsta professionella modebloggare säger själv att hon har mode i sitt DNA. När vi ser bilder på henne iklädd allt från H&M till Lanvin är vi övertygade om att så är fallet.

REBECCA SIMONSSON, 25, nattklubbsdrottning
När många andra fashionistas kör säkra (läs: trista) kort gör Rebecca tvärtom och kommer halvt naken med en knasig hatt. Vår egen Lady Gaga chockerar, briljerar och imponerar.

EMILIA DE PORET, 34, sångerska
180 centimeter Emilia i 16 centimeter höga Giuseppe Zanotti-klackar och tajt Peter Pilotto-fodral är ingen ovanlig syn under Stockholms modeveckor. Emilias modekoll håller internationell nivå!

CAROLINA ENGMAN, 24, stylist
Accessoarsäkra Carolina laborerar elegant med hattar, skärp, väskor och klackar. I sin blogg Fashionsquad.com visar hon upp outfits som får Olivia Palermo att blekna vid jämförelse.

Omröstningen pågår till och med den 28 maj 2011. Samtliga vinnare presenteras i CHIC nr 18 och på ”Årets Chicaste”-galan den 24 augusti.

Vill du också gå på galan? Vi lottar ut 10 x 2 biljetter bland alla som är med och röstar. Klicka här för att vara med och tävla.

[nggallery id=554]


Annons


TAGGAR
12 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar