Annons

Annons

Nominerade: Årets Chicaste Fashionista 2013

Vem är Årets Chicaste Fashionista 2013? Rösta!

Vem är Årets Chicaste Fashionista 2013? Rösta!

Dags att rösta på din favorit i kategorin: Årets Chicaste Fashionista! CHIC har valt 24 kandidater i sex kategorier och som vanligt är DU med och avgör vilka som tar hem de åtråvärda titlarna på den storslagna CHIC-galan i Stockholm den 12 september.

Annons

Rösta: Vem är Årets Chicaste bloggare 2013?
Rösta: Vem är Årets Chicaste Läsare 2013?
Rösta: Vem är Årets Chicaste Celebritet 2013?
Rösta: Vem är Årets Chicaste Karriärista 2013?
Rösta: Vem är Årets Chicaste Man 2013?

Röstningen är avslutad! Nu ska juryn (med 50% av rösterna) överlägga. Vinnarna presenteras på galan.


Maria Virgin
Ålder: 41 år
Yrke: Stylist

Motivering: ”Maria har lång erfarenhet som stylist med hela världen som arbetsfält och uppdragsgivare som Vogue, Glamour, ELLE och Stockholm New. Hon är tjenis med designereliten och prestigefotografer och navigerar rutinerat och avslappnat mellan höga och låga klackar, high end och high street, vintage och precollections. Maria har en faiblesse för kvalitet och satsar på skräddade ytterplagg signerade Alaïa som hon sedan bär med bravur i åratal. Vem skulle inte vilja ha Maria som sin personliga stylist?”

Maria Virgin.

Maria Virgin.


Rebecca Stella Simonsson
Ålder: 27 år
Yrke: Artist, designer, modell.

Motivering: ”Hennes designer-prefix ‘Stella’ i namnet betyder stjärna på latin. Känns helt övertydligt i sammanhanget, Rebecca föddes som en superstjärna – det förstod vi första gången vi såg henne göra entré på ett möte i stan en vanlig tisdag, iklädd monsterstora solglasögon, killer heels, blottad mage och en outfit så annorlunda sammansatt att folk vände sig om. Tänjer gränser och inspirerar som få. Har sagt i en intervju att Sverige behöver kvinnor som hon, vi håller med!”

Rebecca Stella Simonsson.

Rebecca Stella Simonsson.


Theres Alexandersson
Ålder: 22 år
Yrke: Fotomodell

Motivering: ”Ingen bär upp boyfriend-jeans och en vit T-shirt med samma avslappnade elegans som Theres. Har en förkärlek för den urbana och avslappnade Isabel Marant-stilen där komfort och funktion går före forcerade kreationer. Avskalad och androgynt modern i sitt uttryck, med en känsla för pricken över i:t –accessoarer glider hon runt som värsta toppmodellen. Ja, just ja, hon ÄR ju toppmodell också…”

Theres Alexandersson.

Theres Alexandersson.


Ingela Klemetz
Ålder: 38 år
Yrke: Stylist, modell.

Motivering: ”Ingela har med sitt säregna uttryck skapat uppmärksamhet kring sin klädstil ända sedan 90-talet. Hon var långt före artister som Lady Gaga då det gäller att vara extravagant och gränsöverskridande. Poliser har stoppat henne på gatan på grund av hennes klädstil och när hon arbetade som modell så uppskattades inte hennes egna personlighet, eftersom hon ofta ville påverka och skruva de looks som någon annan hade tagit fram åt henne. Idag har hon möjlighet att själv bestämma och tur är väl det för utan fashionistor som Ingela skulle modevärlden vara bra mycket tråkigare och förutsägbar.”

Ingela Klemetz.

Ingela Klemetz.


Annons
Annons


TAGGAR

10 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar