Annons

Annons

Nominerade: Årets Chicaste Fashionista
Annons


[nggallery id=186]

Caroline Winberg, 24, modell
Med sin modellfigur och en garderob full av designerplagg som hon fått på diverse visningar borde det inte vara svårt att misslyckas. Men Caroline visar att hon törs tänja på trendgränserna genom personliga val som exempelvis att göra en klänning av ett smycke.

Elin Kling, 26, stylist
Elins modeblogg är en av de populäraste och hennes känsla för att få till den där efterlängtade, chica, vardagslooken är receptet för hennes fashion-formula. Hon lyckas också hitta billiga plagg som ser exklusiva ut, en chiconomisk talang värd att premieras!

Elsa Billgren, 23, PR-ansvarig Beyond Retro
Uppvuxen i ett konstnärshem lärde sig Elsa tidigt att se det estetiskt sköna i kläder. I CHIC berättade second hand-ivraren Elsa att hon att hon äger över 1 000 klänningar (Elsa går aldrig klädd i jeans). Vi älskar hennes galet glamourösa, burleska och retrochica stil!

Emilia de Poret, 32, sångerska
Wow! Emilias shoppingpåsar innehåller balla budgetplagg och löjligt lyxiga Chanel- och YSL-rariteter. Hennes stil är uppfriskande färgglad, L.A.-kaxig och modern. Hon är paljettentusiast, Balmain-fantast och äger fler par Louboutins än självaste Carrie.

Helena Seger, 38, fotbollsfru
En av få svenskor som har råd att handla handväskor i Victoria Beckham-prisklassen. Hennes tidigare mode-osäkerhet är som bortblåst och nu är det en självsäker femme fatale vi ser i skinny jeans, sidenscarves, smoking och YSL Tribute Heels.

Marina Kereklidou, 38, modechef Bon
Med samma grace och hållning som en grekisk gudinna sveper Marina in, iklädd draperade kreationer i perfekt sammansatt färgskala och lyxiga material. Kanske är det Marinas respekt och kärlek för hantverket som gör henne väl lämpad att bära upp de mest sagolika kreationer.

Susanne Ljung, 47, journalist
Man ser sällan Susanne i något annat än svart, och gärna monokroma power dresses av exklusiv design. Hon sparar på lull-lull och satsar allt krut på kvalitet, passform, vackra material, klassiska skärningar med subtila trenddetaljer. Stilfull elegans är Susannes signum.

Vem är årets chicaste fashionista?

  • Elin Kling (51%)
  • Caroline Winberg (16%)
  • Elsa Billgren (15%)
  • Emilia de Poret (6%)
  • Helena Seger (5%)
  • Marina Kereklidou (4%)
  • Susanne Ljung (3%)
Loading ... Loading ...

Annons


TAGGAR
15 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar