Annons

Annons

Nominerade: Årets Chicaste Karriärista 2011
Annons


Vem är Årets chicaste karriärista 2011?

Vem är Årets chicaste karriärista 2011?

ISABEL ADRIAN, 33, konstnär/designer
Isabel är inget mähä till Hollywoodfru utan driver sitt företag med järnhand. Hennes hippiechica outfits med designerklackar och XL-smycken ser du på chic.se där hon bloggar.

DIANA ORVING, 26, designer
Unga modeunderbarnet Diana bär sin konceptuella design även privat. Draperingar, volym, lager på lager och svart dramatik klär detta stjärnskott vars plagg idag säljs i hela världen.

ROBYN, 31, sångerska/skivbolagsboss
Svårintervjuad och mediaskygg med kraftigt integritetsbehov. Men Robyns kläder talar för sig själva med sina suggestiva uttryck. ”Egen stil” är ett understatement.

CECILIA FORSS, 25, programledare
ICA-reklamen gjorde henne känd. ”Idol”-programledarskapet i höst kommer att göra henne berömd. Och hennes preppy klädstil tror vi snart kommer att få en helt egen karriär.

AMANDA SCHULMAN, 30, genrechef på produktionsbolag
Vackra citymorsan Amandas feminina modeval är romantiska klassiker i kombination med rockiga attribut. Hon må se ljuv ut men sägs vara en riktig panter i jobbsammanhang.

Omröstningen pågår till och med den 28 maj 2011. Samtliga vinnare presenteras i CHIC nr 18 och på ”Årets Chicaste”-galan den 24 augusti.

Vill du också gå på galan? Vi lottar ut 10 x 2 biljetter bland alla som är med och röstar. Klicka här för att vara med och tävla.

[nggallery id=555]


Annons


TAGGAR
8 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar