Annons

Annons

Nominerade: Årets Chicaste Karriärista 2013
Annons


Vem är Årets Chicaste Karriärista 2013? Rösta!

Vem är Årets Chicaste Karriärista 2013? Rösta!

Dags att rösta på din favorit i kategorin: Årets Chicaste Karriärista! CHIC har valt ut fyra kandidater och som vanligt är DU med och avgör vem som tar hem den åtråvärda titeln på den storslagna CHIC-galan i Stockholm den 12 september.

Rösta: Vem är Årets Chicaste Bloggare 2013?
Rösta: Vem är Årets Chicaste Fashionista 2013?
Rösta: Vem är Årets Chicaste Läsare 2013?
Rösta: Vem är Årets Chicaste Celebritet 2013?
Rösta: Vem är Årets Chicaste Man 2013?

Röstningen är avslutad! Nu ska juryn (med 50% av rösterna) överlägga. Vinnarna presenteras på galan.


Josefine Olsson
Ålder: 37 år
Yrke: Grundare av klädmärket Greta

Motivering: ”Grundade det löjligt populära märket Greta 2010 tillsammans med svägerskan Hanna Olsson. Signumplagget, en enkel klänning i tjockt siden med vackert fall, är något Josefine gärna själv bär, både privat och på finare tillställningar. Hennes paranta hållning gör att hon bär upp alltifrån djurmönstrat till vackra juvelfärger, fuchsia och sofistikerad marinblå sammet. Josefine är lojal sin designfilosofi och håller det enkelt. En minimalista med klass – och ett gäng riktigt vackra skor i garderoben!”

Josefine Olsson.

Josefine Olsson.


Clara Hallencreutz
Ålder: 26 år
Yrke: Fotograf och konstnär

Motivering: ”Hennes popart-tolkningar av Chanels logotyp har blivit ett hetare villebråd för världens fashionistor än märkets handväskor. Clara lyckas med konststycket att se oförskämt fräsch och stylad ut, oavsett om hon sitter med rosa dip-dyefärgat hår i slitna jeans och batikblus och jobbar eller när hon står på en yacht på rivieran i en röd Acne-klänning som fladdrar nonchalant i vinden. På hennes instagram (med över 38 000 följare) kan man se Claras lekfulla och medelhavsflirtiga klädstil, med allt från magkorta toppar till pannband, california grunge-look och exklusiva accessoarer från Charlotte Bonde, Cartier och Hermes.”

Clara Hallencreutz.

Clara Hallencreutz.


Christina Saliba
Ålder: 37 år
Yrke: PR-expert, delägare Mindmakers (PR-byrå) och Berntzon Bylund (reklambyrå)

Motivering: ”Som en av Sveriges mäktigaste PR-profiler behöver Christina signalera makt och pondus med sina klädval. Och SOM hon gör det! Till vardags ser vi ofta Christina äta lunch med någon affärshöjdare på Riche i Stockholm, iklädd feminina, smarta fodral, peeptoepumps och med statementbling från J Crew runt halsen (och mobilen nära till hands – alltid!). Till fest är det få som knäcker Saliba. Vankas det gala eller bröllop gör hon entré som en drottning från Fjärran Östern iklädd Zuhair Murad (couturedesignern som är en vän till Christina) eller Elie Saab och då sparas det inte på krutet. Har en imponerande samling av YSL Tribute Heels och som den PR-madame hon är gillade hon inte ALLS när modehuset bytte namn till Saint Laurent…”

Christina Saliba.

Christina Saliba.


Denise Rudberg
Ålder: 42 år
Yrke: Författare

Motivering: ”Har laborerat med stilar de senaste tio åren men verkar nu har hittat hem. Omlottklänningar från Diane Von Furstenberg varvas med Bottega-väskor, snygga Joseph-byxor och en och annan Zara-topp. Denise väljer en neutral och ganska konservativ bas men tokar till det i accessoarväg emellanåt. Hon klär sig som flera av sina romanhjältinnor och får till den där comfy chic-kombon som de flesta av oss eftersträvar. ‘Klassisk med en twist’ är ett bra jäkla uttjatat fashionuttryck men på Denise funkar det utmärkt!”

Denise Rudberg.

Denise Rudberg.


 


Annons


TAGGAR
3 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar