Annons

Annons

Nominerade: Årets Chicaste Karriärista
Annons


[nggallery id=187]

Camilla Läckberg, 34, succéförfattare
Spenderar gärna sina bokmiljoner på Balenciaga-väskor och snygga skinnjackor, men fyndar även trendiga klänningar på Asos och edgy gladiators på Steve Madden. Camilla gillar djurmönstrat, svart läder och starka färger. Vilken hot mama!

Cristina Stenbeck, 31, styrelseordförande Kinnevik
För att tas på allvar i strikta affärssammanhang kan inte miljardärskan Christina promenera in i styrelserummen iklädd vilka plagg som helst. De kvalitativa materialen, strikta snitten och en och annan statement-accessoar gör att Christina lätt balanserar pondus med trendkänsla.

Efva Attling, 57, smyckesdesigner
Lila sidenkappor, praktfulla Prada-pjäser till handväskor, pälskragar, Pucci-tunikor och Louboutin-klackar – alla trivs de extra bra i Efva Attlings sällskap. Efva utstrålar en modepondus som blåser undan all konkurrens.

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 18, bloggdrottning
Omsorgsfullt väljer hon varje dag ut preppy kavajer, flickljuva klänningar, snygga jeans och handväskor som noga fotodokumenteras på hennes välbesökta blogg. Isabellas klädstil är konservativ men hennes makeup och frisyr gör att hon skruvar upp chic-faktorn till max.

Nathalie Schuterman, 43, butiksägare
Med en garderob dominerad av inköp från världens främsta modehus blir Nathalie en av Sveriges mest exklusivt ekiperade kvinnor. Vi suckar av avundsjuka åt hennes väsksamling och inspireras av hennes förmåga att bära upp de absolut senaste trenderna med sval elegans.

Nyamko Sabuni, 40, integrations- och jämställdhetsminister
Bland gråklädda politiker lyser Nyamkos färgstarka plagg och djärva snitt starkast. Hon väljer kroppsnära sidenfodral (gärna i rosa), snygga skor och dip dye-färgade, draperade klänningar. Klädsel: kavaj har sällan varit så chict som i Nyamkos tappning.

Kronprinsessan Victoria Bernadotte, 31, tronarvinge
Från att ha varit aningen försiktig i sin klädstil, har vår blivande regent fått ett fashion-självförtroende av rang. Kronprinsessan väljer gärna purpur, blått och rött, helst i sidenmaterial. Säkra snitt, trekvartsärm, moderata kjollängder och markerad midja. 100% chic!

Vem är årets chicaste karriärista?

  • Isabella Löwengrip (38%)
  • Camilla Läckberg (29%)
  • Kronprinsessan Victoria (11%)
  • Efva Attling (8%)
  • Nathalie Schuterman (6%)
  • Nyamko Sabuni (6%)
  • Cristina Stenbeck (4%)
Loading ... Loading ...

Annons


TAGGAR
20 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar