Annons

Annons

Nominerade: Årets Chicaste Läsare 2013
Annons


Vem är Årets Chicaste Läsare 2013? Rösta!

Vem är Årets Chicaste Läsare 2013? Rösta!

Yes, nu har turen kommit till att kora vinnaren i kategorin: Årets Chicaste Läsare! CHIC har valt ut fyra starka kandidater till denna kategori av alla de hundratals bidrag som kom in till tävlingen. Som vanligt är DU med och avgör vem som tar hem den åtråvärda titeln på den storslagna CHIC-galan i Stockholm den 12 september.

Rösta: Vem är Årets Chicaste Bloggare 2013?
Rösta: Vem är Årets Chicaste Fashionista 2013?
Rösta: Vem är Årets Chicaste Celebritet 2013?
Rösta: Vem är Årets Chicaste Karriärista 2013?
Rösta: Vem är Årets Chicaste Man 2013?

Röstningen är avslutad! Nu ska juryn (med 50% av rösterna) överlägga. Vinnarna presenteras på galan.


Anna Eriksson
Ålder: 23 år
Yrke: Bloggare/stylist

Motivering: ”Anna kommer från en liten by i Hälsingland men klär sig med en urban touch. Hon mixar elegant neutrala färger med rockiga inslag som svart, nitar, skinn och fina accessoarer. Och så har hon förstått att ett välvårdat hår gör sitt för helheten! CHIC tycker att Anna har knäckt koden för den ultimata vardagslooken, chic men ändå bekväm. Bravo!”

Anna Eriksson.

Anna Eriksson.


Josefin Dysenius
Ålder: 19 år
Yrke: Jobbar på café, i klädbutik och som skribent för ett webbmagasin

Motivering: ”Josefin har experimenterat med kläder sedan barnsben vilket syns tydligt i denna väl sammansatta kombo som känns både sofistikerad och världsvant bohochic. Vi anar stilreferenser från Sienna Miller och Janis Joplin och älskar att hon kör 70-talslooken så engagerat från topp till tå, med viss avbrytning av den chica väskan.”

Josefin Dysenius.

Josefin Dysenius.


Claudia Carruthers
Ålder: 29 år
Yrke: Jobbar i klädbutik

Motivering: ”Underbart matchat med gult, vitt, nude, stora bladmönster och snakeprint med nitar. Claudia tar ut svängarna med glada och trendiga fashionattribut och lyckas få en rätt så basic playsuit att se ut som a million bucks (kanske tack vare de DÄR Valentino-skorna…). Sportig och feminin på samma gång.”

Claudia Carruthers.

Claudia Carruthers.


Linnea Nordquist
Ålder: 18 år
Yrke: Studerar modedesign i Borås

Motivering: ”Unga Linnea har en ombytlig stil, vilket är typiskt för hennes ålder. Ljuva, blommiga sommarklänningar ena dagen, skira roskjolar andra dagen och bombarjacka och skinande metallictights med kängor den tredje dagen. Och charmigt nog har hon själv sytt flera av sakerna hon bär. En blivande designstjärna kanske?”

Linnea Nordquist.

Linnea Nordquist.Annons


TAGGAR
6 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar