Annons

Annons

Nominerade: Årets Chicaste Man 2013
Annons


Vem är Årets Chicaste Man 2013? Rösta!

Vem är Årets Chicaste Man 2013? Rösta!

Dags att rösta på din favorit i kategorin: Årets Chicaste Man!  CHIC har valt 24 kandidater i sex kategorier och som vanligt är DU med och avgör vilka som tar hem de åtråvärda titlarna på den storslagna CHIC-galan i Stockholm den 12 september.

Rösta: Vem är Årets Chicaste Bloggare 2013?
Rösta: Vem är Årets Chicaste Fashionista 2013?
Rösta: Vem är Årets Chicaste Läsare 2013?
Rösta: Vem är Årets Chicaste Celebritet 2013?
Rösta: Vem är Årets Chicaste Karriärista 2013?

Röstningen är avslutad! Nu ska juryn (med 50% av rösterna) överlägga. Vinnarna presenteras på galan.


Josef Fares
Ålder: 35 år
Yrke: Filmregissör

Motivering: Pendlar skickligt mellan avspända (fast väl genomtänkta) outfits med jeans och skinnjackor och skräddade ytterrockar med matchande scarves. Är tydligt modeintresserad, se bara hur han anammat trenden med att låta halva skjortan hänga utanför och resten vara instoppad! Så här vill vi att killar ska klä sig!

Josef Fares.

Josef Fares.


Daniel Adams-Ray
Ålder: 30 år
Yrke: Rappare och designer

Motivering: När de flesta andra snubbar ser ut som fashionkloner, törs ”Big Danne” som han kallas, gå en egen modeväg. Det krävs mod och integritet att bära upp kreationerna som han bär och vi imponeras stort av denna experimentiella stil som är hur grym som helst!

Daniel Adams-Ray.

Daniel Adams-Ray.


Kim Cesarion
Ålder: 23 år
Yrke: Soulstjärna

Motivering: Klär sig moget, vuxet, old school och sofistikerat, trots sin ringa ålder. Få killar i den åldern bär upp en kostym lika självsäkert som Kim. Noga med accessoarer som klockor, hans signum-blomma (från Lanvin) i kavajslaget och skor. Kim äger många skor som han vårdar ömt. Och pluspoäng för att han har anställt begåvade, bästa polaren Qhris som stylist!

Kim Cesarion.

Kim Cesarion.


Jens Lapidus
Ålder: 39 år
Yrke: Författare och advokat

Motivering: Konservativt ekiperad, med blanka skor, flawless kostym, sidenscarf, slips och inte sällan fluga. Men trebarnspappan Jens kan även sporta en mer avspänd look med sneakers och denim on denim. Välgroomad med snyggt skägg och isblå ögon – ja, det här är sannerligen en chic man konstaterar juryn och suckar förtjust…

Jens Lapidus.

Jens Lapidus.


 


Annons


TAGGAR
2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar