Annons

Annons

Rösta på de nominerade i CHICest Party 2016

Den 8 september 2016 är det dags för CHICest party 2016 – en fest du sent kommer glömma. Under kvällen kommer tre stjärnor att koras – årets modebloggare, årets inspiratör och årets beautyprofil – och här är de nominerade.

Årets Modebloggerska, Årets Inspiratör och Årets Beautyprofil ska koras på CHICest Party 2016 – en kväll du sent kommer att glömma. Den 8 september går festen av stapeln på Haymarket by Scandic i Stockholm med artister som Cherrie Hersi och Linda Pira på scen. Under kvällen kommer vi dessutom att kora kvällens CHICaste gäst som får med sig ett presentkort på 10 000 kronor hem att shoppa för!

Annons

Psst! Vill du garantera din plats på CHICest Party 2016? Läs mer och köp din biljett här redan nu och säkra två lyxig(are) goodiebags att ta med dig hem!

Nu är det upp till dig att bestämma vilka som ska kamma hem årets priser. Scrolla ner och läs mer om de nominerade och rösta direkt. Kom ihåg att ange dina uppgifter för att ha chansen att vinna två biljetter till CHICest Party 2016!

CHICest Party 2016 - rösta på de nominerade!

Tävlingsjury är CHICs redaktion. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Röstningen avslutas den 22 augusti.
    Läs vår integritetspolicy här
    Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren!

ÅRETS MODEBLOGGERSKA

Camille Charrière, stylist och modebloggerska
Camille-Charriere-chicest-party-2016-1
Den modegalna fransyskan Camille Charrière och idag Londonbon inspirerar inte bara till hur du bär de senaste trenderna på hennes sätt. Hon är även den roliga och sköna modetjejen som ständigt driver med sig själv och allt annat och som får en ibland ganska kylig bransch att kännas både varm och hjärtlig.

Hanna Stefansson, modebloggerska
HANNA STEFANSSON CHICEST PARTY 2016
Med sin härliga skånska dialekt, ett leende som får en att smälta och en stil som får vem som helst att springa till närmsta Filippa K-, Rodebjer- eller COS-butik har Hanna Stefansson en självklar plats på vår lista. Hon är mästaren på att matcha sportiga plagg med skräddade och har en stor fäbless för monokroma outfits i nyanser av samma färg.

Nathalie Helgerud, modebloggerska
nathalie helgerud chicest party 2016
Med sitt långa blonda hår, sin eklektiska stil där i princip allt kan matchas med allt och med sin sköna spralliga personlighet är norska Nathalie Helgerud en sann inspiratör. Vi diggar hennes stil och vi diggar framförallt hennes style.

Hanna MW, stylist och modebloggerska
hanna mw chicest party 2016
Hanna MW är den skickliga stylisten och mästaren på att fynda nya Levis 501:or jeans som kan få det mest kommersiella plagget att kännas dyrt och premium. Hon inspirerar oss dagligen med sin väl uppdaterade blogg där nya outfits blandas med i butik tips och inredning som ger stora måste-ha begär.

ÅRETS INSPIRATÖR

Seinabo Sey, artist
seinabo sey chicest party 2016
Seinabo Sey är artisten som tar världen med storm med sin vackra och starka sångröst – en röst som hon även använder för att lyfta viktiga frågor om mångfald. Bland annat har hon kritiserat mediebranschen för att ha alltför snäva omslagsideal. Seinabo är här för att göra skillnad och vi älskar henne för det!

Frida Gustavsson, modell
frida gustavsson chicest party 2016
Frida Gustavsson är lika vacker på utsidan som på insidan och det spelar ingen roll om hon poserar på senaste omslaget för Vogue eller efter ett dopp på bryggan ute på Muskö. Hon är den sanna skönheten, feministen och modellen som ständigt inspirera oss till att alltid vara oss själva och till att gå vår egen väg.

Miriam Bryant, artist
miriam bryan chicest party 2016
Hon slog igenom över en natt men trots sina otroliga framgångar har begåvade Miriam Bryant med den skönaste göteborgskan och rösten lyckats behålla båda fötterna på jorden. Hon är cool, egen och vi älskar att hon alltid är så fierce – och allt hon gör.

Petra Tungården & Linn Olsson
petra tungården linn eklund chicest party 2016
Radarparet Petra Tungården och Linn Olsson bakom den populära podcasten ”I Nöd och Lust” släpper varje vecka ett avsnitt fyllt på olika ingredienser av kärlek, relation och ångest. De håller inte igen med något, delar med sig av allt och bjuder på det mesta som både inspirera och peppar unga tjejer till att vara sig själva och göra som dom vill.

ÅRETS BEAUTYPROFIL

Elizabeth och Victoria Lejonhjärta, bloggare
elizabeth victoria lejonhjärta chicest party 2016
Elizabeth och Victoria Lejonhjärta är de afro-samiska tvillingsystrarna som skriver peppande poesi och ständigt stjärnströr vår Instagram-feed med mångfacetterad skönhetsinspiration.

Nicki S. Dar, artist
nicki s dar chicest party 2016
Nicki S. Dar, alias Groovy Nickz, är punkrockprinsessa och sångerska i det lika hyllade som hypade bandet Dolores Haze. Hon är mästarinna på att matcha glamrocksattribut med high end-detaljer – till en helt egen skönhetsstil som osar star quality!

Cajsa Wessberg, modell, formgivare och illustratör
Cajsa Wessberg chicest party 2016
Cajsa Wessberg är Sveriges nya indie model of the moment. Med sin kontrasterande look, där docklika drag möter androgynt snaggat hår, utmanar hon kvinnliga konventioner på ett überchict och megamodernt manér.

Kakan Hermansson, konstnär, programledare och beautybloggare
kakan hermansson chicest party 2016
Kakan Hermansson, även kallad Dr. Cake, är den konstnärliga kontroversiella feministen som ständigt inspirerar oss att ta ställning inom viktiga samhällsfrågor som inom skönhetsnyheter. Hon är beautyprofilen som vågar testa allt och som vågar säga sitt och lika skicklig som hon är med penseln är hon med fingrarna över tangenterna när hon uttrycker sig inom kön, klass och sexualitet.

Hannah Sjöström, författare och grundare av hemsidan naturligtsnygg.se
hannah sjostrom chicest party 2016
Hannah Sjöström är den eko- och organic-älskande beautynörden som grundat den populära hemsidan naturligtsnygg.se och skrivit boken ”Naturligt snygg”. Hon inspireras oss ständigt till att tänka mer hållbart och smart och har därför en självklar och viktig plats på pallen över de nominerade.

Annons
Annons

AnnonsLaddar