Annons

Annons

Nu kan du hyra en Chanelväska för 400 kronor

Det kan kännas lite långt bort att lägga flera tusenlappar på en väska du verkligen vill ha - och nu behöver du inte det längre!

För många är en Chanel-väska, ett par solglasögon från Jimmy Choo eller klackar signerade Gucci ett drömköp – som tyvärr känns väldigt långt borta.

Missa inte: Hon designar Kenzas brudklänning (och så ska den se ut!)

Annons

Men du kanske känner igen dig i att ha en garderob full med kläder, utan något att ha på dig? Det gjorde i alla fall Louise Tomassino, Danijela Pavlica och Christina Lindberg. Det var nämligen där idén med sajten RentAtrend föddes.

rent a trend

Christina Lindberg, Louise Tomassino och Danijela Pavlica är grundarna av Rent a Trend.

Delningsekonomi är en stor trend just nu där du kan hyra ut, eller byta produkter med varandra. Det mest kända är nog Airbnb där du kan hyra ut eller boka ett privat boende. Nu har turen kommit till märkeskläder. CHIC har pratat med Louise Tomassino som är en av grundarna till RentAtrend som lanserades i måndags.

Berätta om sajten!
– Konceptet är en plattform online där du kan hyra märkesprodukter av varandra. Det känns som att så många har en garderob full med kläder och ändå känna att de inte har något att ha på sig, eller så känns det onödigt att spendera flera tusen på en klänning som du bara använder en gång. Då kan du istället hyra ett plagg eller en väska istället.

Hur går det till?
– Du signar upp dig på sajten och hittar en produkt som du vill hyra. Då skickar du en request till personen som hyr ut och kommer överens om hur länge du vill hyra och hur mycket som ska betalas.

Sajten lanserades i början av veckan och har även en samarbetspartner i Danmark och i framtiden kanske det även finns möjlighet till fler samarbeten med andra länder.

Läs även:
34 sanningar om att vara född 1986 (hello 30-åring!)
Konstnärer vill öppna museum om Mary-Kate och Ashley Olsen
Modehusen som flest drömmer om att jobba hos

Foto: IBL

Annons
Annons

AnnonsLaddar