Annons

Annons

Nu kan du shoppa Beyond Retro på nätet

Nu kan du shoppa Beyond Retro på nätet!

Nu kan du shoppa Beyond Retro på nätet!

Beyond Retros webbshop som tidigare endast levererat till Storbritannien har nu öppnat upp för leverans till ett flertal länder, bland annat Sverige. Detta innebär att butikens härliga utbud av fina vintageplagg äntligen blir tillgängligt för alla i Sverige, och inte bara för dem som bor i Stockholm eller Göteborg där de fysiska butikerna finns.

Annons

– Vi har länge fått förfrågningar av våra kunder om när och huruvida vi kommer att utöka Beyond Retro till resten av Sverige. Vi är väldigt glada att kunna berätta att det nu är möjligt att shoppa hos Beyond Retro oavsett om man befinner sig i Umeå eller Malmö, säger Ulrika Douglas Alyhr, delägare Beyond Retro Sverige.

Webbshoppen som har över 10.000 unika vintageplagg till försäljning varje dag, styrs från London och leveranser till Sverige beräknas ta ca 3-7 arbetsdagar. Sidan uppdateras med nya plagg och accessoarer för både dam och herr varje dag, och allt går igenom kvalitetskontroller innan de går ut till försäljning.

– Alla plagg har genomgått 4 stationer som synar kvalitén innan de publiceras online för försäljning. Detta för att vi ska vara säkra på att vi erbjuder de absolut bästa vintagekläderna, säger Mark Ellis, delägare Beyond Retro Sverige.

Länk: Beyond Retros webbshop.

Läs även: Rodebjer har öppnat en webbshop.

Av: Anna Olivemark.

Annons
Annons

AnnonsLaddar