Annons

Annons

Ny CHIC-blogg: Ida Warg – din personliga tränare!
Annons


Idas fitness - bli stark som en Warg!

Foto: Katja Elmén - zinq.se

Säg hej och välkommen till CHICs nya fitnessbloggare Ida Warg! Ida älskar allt som har med träning, kost och hälsa att göra och brinner för att hjälpa andra människor nå sina mål. Hon är utbildad PT på Personal Training School och har gått den treåriga Dansarutbildningen på Balettakademien i Stockholm. I bloggen försöker hon att inspirera och motivera till att leva ett liv med träning och bra kost. “Vill man så kan man!” är Idas motto.

Välkommen! Hur känns det att börja blogga hos CHIC?
– Tack! Det känns jättekul och jag är stolt över att få vara en del av detta coola varumärke!

Vad kommer vi att kunna läsa i din blogg?
– Bloggen kommer vara fullproppad med träningstips, kosttips, motivation och inspiration till ett hälsosammare liv. Tycker det är viktigt att ha en nära kontakt med mina läsare och försöker därför ha frågestunder ofta för att svara på alla era frågor om träning och kost. Har också varje vecka, med början på måndag, ”VECKANS UTMANING” som man kan delta i för att komma igång med träningen. Är du ute efter att komma i form och hitta motivation till ett hälsosammare liv? Då är det här helt rätt blogg för dig!

Vad kommer vi absolut inte att få läsa i din blogg?
– Min blogg är helt socker- och alkoholfri och negativ energi kommer absolut inte förekomma!

Hur skulle du beskriva din stil?
– Målmedveten, positiv och orädd! Ingenting är omöjligt! Pratar vi kläder så skulle jag säga att min stil är ”stiligt rockig”.

Har du några favoritmärken/designers?
– Gäller det träningskläder så säger jag PUMA. Har allt i PUMA! Vanliga kläder så gillar jag Marc Jacobs, Topshop och Zara, och jag blandar gärna in vintage.

Vad är ditt bästa/sämsta köp?
– Mitt bästa köp är mina nya skor/boots med ludd i från Minnetonka. Bor i dem! Sämsta köpet måste ha varit alla sommarkläder jag inhandlade i våras. Hann inte använda allt på de fem soldagar som var i somras!

Hur blir du chic på ett kick?
– Då sätter jag upp håret i en stilig knut mitt på huvudet, applicerar lite svart eyeliner och rouge och adderar ett par höööga klackar!

Till bloggen: Idas fitness – bli stark som en Warg!


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar